Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti be mernétek így vállalni...

Ti be mernétek így vállalni egy babát?

Figyelt kérdés

22 vagyok, nincs kapcsolatom, viszont szeretnék gyereket. Úgy tervezem, hogy egyedül vállalnám. Már el kezdtem gyűjteni.

Külföldön élek, így kicsit más az anyagi helyzet.

Közel két millió forint értékben takarékot kell félre tennem az első évre. Kocsi törlesztés, bevásárlás stb.

KB 200,000 Ft hiányzik a babakelengye pénzből. (400,000 már megvan)

A szülés biztosítás nélkül közel 2 millió. (Lehet olcsóbban is megúszom, de biztos ami biztos, legyen)

Az óvoda KB másfél millió egy évre. Ez húzós. ..

KB két év múlva diplomazok.

Összeszámoltam, hogy ezt kB 4 évbe fog telni mire összegyűjtöm.

Ti be mernétek így vállalni?

2015. márc. 14. 14:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hűha ott jó drága aszülés.meg az óvoda. amúgy én várnék,azért csak jobb ha van férjed,de ha nem lenne,és lennék már mondjuk 35,hát igen belevágnék.
2015. márc. 14. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Ugyan már, csak mesét mond habbal a kérdező, a világért sem árulna el, hogy mégis hol él
2015. márc. 14. 16:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam le hogy az államokban
2015. márc. 14. 16:22
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Úgy látszik, az államok nem egyértelmű valakiknek. Amerikai Egyedült Államok.
2015. márc. 14. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:

*Egyesült

ej, nem megy ma nekem a gépelés. :D

2015. márc. 14. 16:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez egy borzasztóan infantilis, kis gyerekes kérdés! Már ne haragudj! Tele van értelmetlen megfogalmazott gondolatokkal. " két millió forint értékben takarékot kell félre tennem az első évre" ????

22 évesen arra készülsz, hogy majd ha egyedül maradsz, akkor 35 évesen fogsz szülni, és fel vagy háborodva, hogy sokan nem is értik, hogy mit is akarsz. Idegenektől kérdezed, hogy az álomvilágodhoz mit szólnak?

2015. márc. 14. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyértelmű lenne neki, ha látta volna, de at futott felette. Így meg pláne nem értem, minek a forintositas
2015. márc. 14. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
De könyörgöm 22 éves vagy. Miért ne lehetne párod, normális családod? Ennyi idősen én sem gondoltam, hogy megtalálom a férjem, a szerelmem, de megtaláltam és nagyon boldog vagyok. Sosem hittem, mert sokat kínlódtam a társtalanság miatt. Gyakorlatilag 29 éves koromig szingliként éltem. Most vagyok 34 és a harmadik babánkat várjuk. Eléggé pesszimista vagyok, de azért 22 évesen nem ástam el magam ennyire, mint te.
2015. márc. 14. 18:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy szigorú a rendszer az Államokban, de a szülés és a szülés utáni első vizsgálatot nem kell fizetned. Miért akarnál biztosítás nélkül szülni? Ha 35 évesen tervezed is, diploma után, akkor gondolom lesz állásod és biztosításod. Kicsit zavaros ez az egész leírás...
2015. márc. 14. 18:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Azzal nem számoltál, hogy szinte mindennek megy fel időközben az ára. Így lehet, hogy az óvoda már nem 1,5 millió hanem mondjuk 2 millió lesz, és ez vonatkozik minden másra is.
2015. márc. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!