Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után két hónappal hány...

Szülés után két hónappal hány kiló maradt még rajtatok?

Figyelt kérdés
Írjátok légyszi előtte milyenek voltatok (magasság, kg), illetve, hogy mennyit híztatok,mikorra ment le teljesen, mit mozogtatok? :) :) :)
2015. márc. 6. 09:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Huhh, akkor ahogy látom nagyon változó, bár gondolom, mint minden ez is nagy részben genetika.

Wiky93: Akkor majdnem egyidősek a babáink, az én lányom 29-én volt 2 hónapos (vagyis lett volna, mivel februárban nincs 29-e:) )

7-es: Akkor nekem a legjobb fogyókúra nem kivitelezhető, ugyanis lánykám (szerencsére) első héttől átaludja az éjszakákat :) :) :)

2015. márc. 6. 11:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is genetika a terhesség alatti hízás mértéke is, és az is, hogy ki fogy vagy hízik a szoptatás alatt.

Én ebben (kivételesen) mázlista voltam. Kezdtem 57 kg-val (167 cm). Szülni mentem 67 kilóval a 39+4 napon. Kát hónappal a szülés után 56 kg voltam, de még lement 2-3 kiló amíg kizárólag szoptattam. Most két éves a lányom, és újra 57 kg vagyok.

2015. márc. 6. 11:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem genetika. Ch diétát tartottam, így saját súlyra nem híztam semmit.
2015. márc. 6. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, van aki annyi evéssel mint én 30 kg-t hízik a terhesség alatt...a szoptatás alatt kettő helyett ettem, és fogytam egy csomót.
2015. márc. 6. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
165cm vagyok 58kg kezdtem a terhesseget,82 voltam mikor szulni mentem.rettenoen vizes voltam..szules utan 1hettel mertem, lement 10kg. Most volt 1eves a kisfiam de meg mindig 64kg vagyok. 4honapig szoptattam.mozogni annyit mozgok h utana szaladok..
2015. márc. 6. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. nem tudom mennyi idos a babad, de lesz ez még így se. a 4. honap tajekan a legtobb baba alvsa elromlik egy idore a mozgasfejlodes/kivancsisag miatt. aztan majd fogzas stb. szoval lehet még lesz lehetőséged az éjszakai tivornya dietara :)
2015. márc. 6. 15:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondoltam, hogy jelenleg átaludja az éjszakákat :) Ha ez a fogzásnál is így lenne, az már maga lenne a csoda :) :) :)
2015. márc. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!