Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után két hónappal hány...

Szülés után két hónappal hány kiló maradt még rajtatok?

Figyelt kérdés
Írjátok légyszi előtte milyenek voltatok (magasság, kg), illetve, hogy mennyit híztatok,mikorra ment le teljesen, mit mozogtatok? :) :) :)
2015. márc. 6. 09:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem mozgok semmit, fél éves a lányom (csak anyatejes, most kezdtük a kóstolgatást). 65 kg-val estem teherbe, 85 kg-val mentem szülni. Most kb. 6 kg plusz van rajtam. Ennyi volt akkor is, amikor 2 hónapos volt a lányom. Első lányom születése után 1 évvel nyertem vissza az eredeti alakomat, pilatesre jártam.
2015. márc. 6. 10:00
 2/17 anonim ***** válasza:
szülés előtt 170cm/58kg, utolsó hat hétben 70 kg, kórházból talán 64 kg-val jöttem ki. Igazából nem méricskéltem magam sosem, mert nem érdekelt, a magasságomhoz a 64-65 lenne pont az ideális.
2015. márc. 6. 10:00
 3/17 anonim ***** válasza:

Semmi nem volt rajtam 2 hónapos a szülés után.

160 cm és 49 kg voltam mikor terhes lettem, 13 kg-ot híztam. Kb. 3-4 kg maradt rajtam szülés után, ami szinte egyből lement. Nem sportoltam semmit.

2015. márc. 6. 10:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Szülés előtt 160 cm 61 kg, 72 kg-mal szültem, 64-el jöttem ki a kórházból, majd szoptatás alatt (kb. 10 hónap volt) híztam 8 kg-ot :(
2015. márc. 6. 10:09
 5/17 Wiky93 ***** válasza:
70kg voltam mikor megtudtam, hogy várandós vagyok (viszont később derült ki, hogy baba lesz és én sokáig 65kg voltam szóval az is lehet, hogy onnan kezdtem..) (176cm magas) szüléskor voltam 84,5 kg, mikor hazajöttem a kórházból 80lettem, utána nemsokkal még lement 5..azóta semmi, ingadozik hol 75 hol 76-77.. 26-án múlt 2hós a babám :)
2015. márc. 6. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Én nem híztam szabályszerűen, mert ami terhesség alatt rámjött (12-13 kg) az kb. 3 hónap alatt úgy, hogy az utolsó másfél hónapban semmi, szóval az elég intenzív gyorsasággal. Kicsit jött combra, derékra is belőle, majd a szülés utáni közvetlen hetekben közel a szülés előtti súlyomnál voltam. Aztán a gyed időszaka alatt híztam szép lassan kb. 15 kg-ot, amit évek múlva adtam le 3 hónap alatt amikor visszamentem dolgozni, ez évekkel ezelőtt volt és tartom a leadott súlyt. Szóval nekem az otthonlét tett be.
2015. márc. 6. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

54 kg voltam szülés előtt, és 160 cm...szülésig 22 kg-ot híztam, jó részét az első két trimeszterben...az utolsó hónapban már nagyon figyeltem. Szüléskor lement 10 kg (a babám 3650 grammal született), majd az első hat hétben további 2-3 kg a szoptatással. a 6 hetes kontrollon tehát 63 kg körül voltam. Utána elkezdtem tornázni: minden másnap, 20 percet (10 perc futás-ugrálókötelezés, hasprés, comb-fenék gyakorlatok). Emellett kalória dúsan étkeztem (jó sok szénhidrát, kenyér, keksz stb) a szoptatás miatt..6. hónap után már csak 60 kg voltam. most 7,5 hós a babám, már csak 3-szor szopik, ezért most már az étkezést is visszavettem: reggelire egy nagy kenyér, vacsira egy nagy kenyér, ebédre egy kisebb adag meleg étel, és elhagytam az étkezések közötti kekszezgetést, max egy túrórudit eszek meg egy nap, vagy még annyit sem, helyette gyümölcsöt joghurtot. Továbbra is folytatom a tornát, illetve minimum napi 1,5-2 órát sétálok a babával, ez valóban séta mert csak így marad nyugton a babakocsiban. Most 58,5 kg vagyok. Tehát a 7.5 hónapig 7,5 kg ment le a szülést követően, tornával és szopival.

Ja és hozzáteszem, hogy a legjobb fogyokúra, ha a babád éjjel 5-ször kel :)) nem eszel, nem alszol. Ez nálunk csak egy hónapig tartott de akkor fogytam legtöbbet.

2015. márc. 6. 10:19
 8/17 anonim ***** válasza:
180cm vagyok, 105kg voltam terhesség előtt, 115kg-al mentem szülni, szülés után 108kg-al jöttünk haza és nem sokkal utána 102kg voltam, aztán fél éven belül 98kg-ig ment le, de megint terhes lettem. Nem sportoltam semmit, a babával sétáltam sokat. A második gyerek után megpróbálom a ch csökkentett diétát. Nekem az inzulinnal vannak gondjaim, de mire kiderült, addigra pont összejött az első gyerekünk.
2015. márc. 6. 10:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia én 57 voltam amikor teherbe estem.68kilóval mentem szülni, hazajövetelkor 62kiló voltam, aztán szoptatás alatt visszajött még 2-3kg. Most egy éves a kisfiam és még mindig 64 vagyok. Most ismét babát várok.Előre félek hogy mennyi leszek a végén.
2015. márc. 6. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:

Felesleg nem volt rajtam, 54 kg voltam kb.

49-50 kg-mal kezdtem mindhárom terhességem, átlag 10-12 kg-ot híztam.

2015. márc. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!