Szülés után két hónappal hány kiló maradt még rajtatok?
Semmi nem volt rajtam 2 hónapos a szülés után.
160 cm és 49 kg voltam mikor terhes lettem, 13 kg-ot híztam. Kb. 3-4 kg maradt rajtam szülés után, ami szinte egyből lement. Nem sportoltam semmit.
54 kg voltam szülés előtt, és 160 cm...szülésig 22 kg-ot híztam, jó részét az első két trimeszterben...az utolsó hónapban már nagyon figyeltem. Szüléskor lement 10 kg (a babám 3650 grammal született), majd az első hat hétben további 2-3 kg a szoptatással. a 6 hetes kontrollon tehát 63 kg körül voltam. Utána elkezdtem tornázni: minden másnap, 20 percet (10 perc futás-ugrálókötelezés, hasprés, comb-fenék gyakorlatok). Emellett kalória dúsan étkeztem (jó sok szénhidrát, kenyér, keksz stb) a szoptatás miatt..6. hónap után már csak 60 kg voltam. most 7,5 hós a babám, már csak 3-szor szopik, ezért most már az étkezést is visszavettem: reggelire egy nagy kenyér, vacsira egy nagy kenyér, ebédre egy kisebb adag meleg étel, és elhagytam az étkezések közötti kekszezgetést, max egy túrórudit eszek meg egy nap, vagy még annyit sem, helyette gyümölcsöt joghurtot. Továbbra is folytatom a tornát, illetve minimum napi 1,5-2 órát sétálok a babával, ez valóban séta mert csak így marad nyugton a babakocsiban. Most 58,5 kg vagyok. Tehát a 7.5 hónapig 7,5 kg ment le a szülést követően, tornával és szopival.
Ja és hozzáteszem, hogy a legjobb fogyokúra, ha a babád éjjel 5-ször kel :)) nem eszel, nem alszol. Ez nálunk csak egy hónapig tartott de akkor fogytam legtöbbet.
Felesleg nem volt rajtam, 54 kg voltam kb.
49-50 kg-mal kezdtem mindhárom terhességem, átlag 10-12 kg-ot híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!