Mit tennétek, ha dohányzó anyukátok jönne látógatóba?
Figyelt kérdés
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy 200 kmre lakik. Fél éves a lányom,utoljára 1 hetes korában látta 2x. Akkor szóltam neki,hogy a cigi miatt mamáméknál aludjon,de így csak kétszer jöttek át 2 órára. Fél éve nem láttam,szívem szerint mondanám,hogy a 2 hétig amíg itt lesz,aludjon nálunk,de közbe ott a cigi is,amit nem hajlandó letenni. Persze nem a baba arcába fújná,de a ruha,a haj,a bőr átveszi a szagot.Én is cigiztem anno,de már a terverzéskor letettem,és nem azért,hogy másoktól szagolja a cigiszagot. Ti mit tennétek? Megbeszélés reménytelen,hiába kérem.2015. márc. 5. 09:51
21/22 anonim válasza:
7es vagyok. én nem mennék hozzájuk, főleg nem egy hétre. régen mi mentünk apukámhoz, nekünk egyszerűbb volt kocsival, ők is bent cigiznek a házban. de mióta megszületett a pici azóta 1-2 havonta (kinek hogy van ideje) álljuk a busz költséget és lejön délelőtt és délutánig itt van. főzök egy nagyot....ha lenne hely itt is aludhatna, de nem tudnám hova tenni. de babával/gyerekkel tuti nem mennék cigis házba, még nekem is nehezebb lélegeznem annak ellenére hogy én cigizek.
22/22 anonim válasza:
Az én anyukám is dohányzik, a lakásban is, de csak a konyhában. Én úgy vagyok vele, hogy ez azért még nem az a szint, ami tényleg ártalmas lenne. Ha mi is ott élnénk, akkor igen, hosszú távon ez valóban probléma lenne, de egy-egy látogatás kétlem, hogy egészségügyi kockázatot jelentene. Persze nyilván a gyerek nem megy a konyhába, ha a nagymama cigizik éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!