Mi a fxszert megy valaki babas csaladhoz latogatoba, ha beteg?!
Na ez ismerős!
Mi most anyóséknál vagyunk, 1 hós és 20 hós babával, múlt héten jöttek rokonok BETEGEN. Hol az egyik hányésfo.ik, hol a másik! És ennyi eszük van, h idejöttek! Én nem mentem le hozzájuk, a babát sem vittem le még csak megmutatni sem! Persze feljöttek, szerencsére nem nyúltak hozzá, csak a plédjét simogatta meg az egyik (azt utána kapásból dobtam is a szennyesbe , előtte még lefújtam fertőtlenítővel). Ha otthon lettünk vna, mondtam vna, h ne jöjjenek, de itt csak ennyit tehettem, h nem mentünk le hozzájuk az emeletről, nem akartam sértődést, h a rég nem látott rokonok nem jöhetnek ide.
De nagyon gáz és még mindig nem értem és nem is fogom soha megérteni, h oda, ahol kisgyerek van, hogy nincs annyi eszük, h megvárják amíg meggyógyulnak???????!!!!!!!!!!
Mi is anyosnal vagyunk az emeleten.jovore ha minden jol megy koltozunk az ilyenek miatt is.
Hat ja es meg en erzem magam rosszul,ha merek szolni. Csakhogy mar hsrom hete beteg szegenykem szenvedtunk szo szerint. Erre ide jonnek a betegek mert epp babazni van kedvuk. Ha ebben a fel evben mindenkit elhajtottam volna aki vagy beteg vagy eppen alig haza ertunk az ujszulottel a korhazvol es mar jott is,raadasulnem nekunk hanem anyosnak szolt,hogy jon, akkor mar reg senki nem jonne ide hozzank....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!