Beteg babához miért jönnek látogatóba?
Túlreagálod!
Ok, beteg a kislányod. De a nagyszülei is épp úgy aggódnak érte, mint te! ők is szeretnék látni. Kár ezen patáliázni!Hogy puszilgatják a kezét... hát, talán nem kellene, de nem hinném, hogy ez most újdonság. Különben gondolom, már mászik... magától is összeszed annyi bacit, amit egy puszi okoz.
Igaz!
De sajna ilyenek az anyósok. :(
Az én anyósomék betegek voltak és úgy akartak jönni karikor a 3 hónapos babához!!!! Na ez még szörnyűbb.
Persze, hogy én voltam a gonosz, mert kiálltam a gyermekemért...
jobbulást neki!
én örülök, ha anyós átjön segíteni mikor beteg a fiam, ahogy írtad is, nagyon fárasztó és érzelmileg is kimerítő az aggódás, segíteni akarás, éjjeli óránként kelni, lázat mérni, stb.
akkor nem jöhetnek hozzánk ha ők betegek, az túlmegy a határon!
Mi sem fogadjuk őket, ha beteg a gyerek! Nem hiányoznak olyankor egy kicsit sem..
Próbálj azzal érvelni, hogy ha elkapják, akkor biztosan nem láthatják az unokájukat, amíg meg nem gyógyulnak, hogy ne legyen oda-vissza fertőzés. Mi ezt mondjuk, és igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!