Másikba nem kaptam rá választ, ti esetleg?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Kérlek titeket, a kérdésre válaszoljatok és hagyjátok a mocskolódást. Köszönöm.
ezt nem értettem én sem
a nagyobbakat elviszi a busz oviba
a kicsiket összepakolja és elmegy velük az orvoshoz
akkor már nem kell az összessel menni
mint írtam akarat kérdése !
ha valami nem okés akkor tenni kell ellene !
itt nem fogják megoldani a gondod
Hogy lehet az, hogy nem érsz vissza, mire meghozzák őket? Gondolom van kb. egy nap 8 óra, amit az oviban töltenek. Ennyi idő alatt bármit el lehet intézni.
De ha nem, akkor két lehetőséged van (és ezt az ovis szülőis kérdésednél is leírtam már, de akkor sem tetszett, gondolom most sem fog):
1. hívsz egy bébiszittert, aki NEM fogja megenni a gyerekeidet, nem fogja őket molesztálni, nem hagyja őket gyufával játszani, és semmi ilyesmit nem tesz, mert marhára nem érdeke, hogy kockáztassa a megélhetését. Nem lesz semmi bajuk attól, hogy nem te vagy velük. Olyan bébicsőszt kell hívni, akit mások is ajánlanak, neten simán tudsz ilyet keresni, sőt, olyat is, aki szakképzett. Vagy megkérdezed valamelyik óvónőt, dadust az oviból, hogy vállal-e ilyet maszekban (szoktak), rájuk amúgy is napi szinten bízod a gyerekeket, ráadásul úgy, hogy nem is találkozol velük.
2. A férjed kivesz egy nap szabadságot, és otthon marad a gyerekekkel. Olyan nincs, hogy nem tud szabit kivenni. Persze, létezik olyan munkahely, ahonnan nem szívesen engedik el a dolgozókat, de olyat én még nem láttam, hogy valaki éveken át minden munkanapon dolgozott volna. Gondolom amikor a második és a harmadol gyerek született, akkor is vett ki szabit a férjed, hogy otthon legyen, amíg te kórházban vagy, nem? Vagy csak egyszerűen nem AKAR szabira menni? Mert akkor ezt írd, ne azt, hogy nem TUD szabit kivenni. De akárhogy is van, meg kell vele értetned, hogy egyetlen kicseszett napra szükséged van, amikor gyerekek nélkül el tudod intézni az ügyeidet, és most nem csak arról van szó, hogy ő elhiszi-e, hogy pszichológushoz kell menned, hanem ha teszem azt, nőgyógyászhoz kéne menned (hahó, elvileg évente kell menni, azt hogy oldod meg?), vagy bármilyen hivatalos ügyet elintézni, ha ez gyerekestül megoldhatatlan, akkor a férjednek is kell némi áldozatot hoznia, elvégre ezek a gyerekek nem csak a tieid.
Vagy ha ezek a lehetőségek ismételten nem tetszenek, akkor hívd fel a helyi családsegítőt, ahova területileg tartoztok, és kérj onnan segítséget. Mondd el, hogy orvoshoz kell menned, de nem tudod gyerekestül megoldani a bejutást, viszont nincs aki vigyázzon rájuk, amíg nem vagy otthon, és segítség kell, hogy ezt el tudd intézni. Valamilyen tanácsot fognak ők is adni, de az is lehet, hogy kapsz onnan arra az időre egy gyerekvigyázót is, tök ingyen.
Ennyi, mást nem tudsz csinálni, innentől kezdve már neked kell eldöntened, hogy meg akarod-e oldani a saját problémádat, vagy tovább gyártod a kifogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!