Másikba nem kaptam rá választ, ti esetleg?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Kérlek titeket, a kérdésre válaszoljatok és hagyjátok a mocskolódást. Köszönöm.
Ezekből a dolgokból van ami nálam is jelen van és csak ennyitől nemhinném hogy baj van (nálam) 2gyermekem van, 5éve vagyok itthon, a sötétben én ugyan nem látok alakokat de félek (gyerekkori dolgok miatt) , a zajokra én is megébredek de ez annak tudható be ,hogy amúgyis félek a sötétben.Viszont az hogy hangokat hallasz és látsz szerintem komoly ok arra hogy felkeress egy orvost,mert ezek csak súlyosbodni fognak, esetleg ha a gyerekek oviban iskolában vannak, vagy a kicsi még otthon van viheted magaddal őt is,de mindenképpen fel kéne keresni egy orvost, erre nem megoldás/kifogás,hogy nemtudok,mert messze van. A tünetek alapján lehet skizofrénia is,de persze sok más is.
hol a jó csudába élsz ?
nincs kert játszótér határ vagy más szabad hely???
nincsenek szomszédok ? védőnő ? szocmunkás ?
am meg nekem igaz csak 3 gyerekem van de ha kellet összepakoltam őket és mentem a világba
szal ez elhatározás kérdése !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!