Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másikba nem kaptam rá választ,...

Másikba nem kaptam rá választ, ti esetleg?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..

Kérlek titeket, a kérdésre válaszoljatok és hagyjátok a mocskolódást. Köszönöm.

2015. febr. 26. 10:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ez nem várhat évekig!
2015. febr. 26. 10:38
 2/29 anonim ***** válasza:

Ezekből a dolgokból van ami nálam is jelen van és csak ennyitől nemhinném hogy baj van (nálam) 2gyermekem van, 5éve vagyok itthon, a sötétben én ugyan nem látok alakokat de félek (gyerekkori dolgok miatt) , a zajokra én is megébredek de ez annak tudható be ,hogy amúgyis félek a sötétben.Viszont az hogy hangokat hallasz és látsz szerintem komoly ok arra hogy felkeress egy orvost,mert ezek csak súlyosbodni fognak, esetleg ha a gyerekek oviban iskolában vannak, vagy a kicsi még otthon van viheted magaddal őt is,de mindenképpen fel kéne keresni egy orvost, erre nem megoldás/kifogás,hogy nemtudok,mert messze van. A tünetek alapján lehet skizofrénia is,de persze sok más is.

[link]

2015. febr. 26. 10:41
 3/29 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön a skizofrénia jutott eszembe. Nem pánikbetegség, mert az légszomjjal, ilyesmivel jár és nem lát alakokat. Sürgősen pszichiáter segítségére lenne szükséged! Ha elhatalmasodik, az ilyen beteg kárt tehet mindenkiben...még a gyerekeiben is...:( Ne várd meg!
2015. febr. 26. 10:42
 4/29 anonim ***** válasza:
Keress itt a neten orvosfórumokat, pszichiátert!
2015. febr. 26. 10:43
 5/29 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, mit dolgozik a férjed, és mennyi idősek a gyerekek?
2015. febr. 26. 11:05
 6/29 anonim ***** válasza:
69%

hol a jó csudába élsz ?

nincs kert játszótér határ vagy más szabad hely???

nincsenek szomszédok ? védőnő ? szocmunkás ?

am meg nekem igaz csak 3 gyerekem van de ha kellet összepakoltam őket és mentem a világba

szal ez elhatározás kérdése !

2015. febr. 26. 11:18
 7/29 A kérdező kommentje:
Én meg kikészültem amikor elvittem őket.
2015. febr. 26. 11:35
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy azért mert anya vagy, otthon kell ülni a 4 fal közt. Neked sem jó, meg a gyerekeknek semmi. ki kell szakadni, kirándulni, csavarogni, foglalkozásokra járni stb.
2015. febr. 26. 11:51
 9/29 anonim ***** válasza:
Válaszolj légyszi arra, hogy a férjed, családod, barátnőd tud-e erről!
2015. febr. 26. 11:56
 10/29 A kérdező kommentje:
A férjem tud csak, más nem.
2015. febr. 26. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!