Máshol nem kaptam rá választ hátha valaki volt igy!? Lent!
Pár hete fürödtünk tóba... Pár napja égető érzést érzek, viszked is! Hétfőre kaptam időpontot :(. Ma viszont alig érzem ezeket a tüneteket! Kentem körömvirág krémmel, Travocort krémmel és Canestennel! Ma veszek Betadin hüvelykupot
! Szerintetek? Ja azt elfelejtettem hogy akkor fájt iszonyatosan mikor párommal együtt voltunk( 2 napja). A mensi késhet tőle?
Egyértelműen fertőzésed van.
És semmit ne használj belsőleg addig, amíg orvos nem látott! Ugyanis ha nekiállsz kúppal kezelgetni magad, akkor amikor jövő héten mész orvoshoz, nagy a valószínűsége, hogy nem tud hüvelykenet tenyésztést csinálni, ugyanis a kenetvizsgálatra hatással lehet az, ha valaki előzőleg hüvelyben kúpot, tablettát, krémet használt. Mert lehet hogy ez miatt értékelhetetlen lesz a kenetvizsgálat.
És ha az orvos nem akar ilyet csinálni, akkor ragaszkodj hozzá, mert sokszor a nőgyógyászok hasra ütésre kezelnek, amit nem minden esetben találnak el megfelelően. Mert célzott, ezáltal teljes mértékig megfelelő kezelést akkor kaphatsz, ha tudják, hogy milyen kórokozó okozza a fertőzést és az milyen számban van jelen.
És mivel éltetek nemi életet, így ne felejts el a párodnak is kezelést kérni, ugyanis ilyenkor páros kezelésre van szükség!
És bizony ettől fájhat a szex.
A menstruáció ciklusra valakinek hatással lehet egy fertőzés-gyulladás, de nem általános. Ha késik a vérzésed netán és nem védekeztek, vagy nem megfelelően, akkor lehetsz terhes, tehát csinálj tesztet, ha késik a vérzésed.
Addig, míg nem jutsz orvoshoz kend külsőleg, de belső kezelést én abszolút nem ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!