Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Máshol nem kaptam rá választ...

Máshol nem kaptam rá választ hátha valaki volt igy!? Lent!

Figyelt kérdés

Pár hete fürödtünk tóba... Pár napja égető érzést érzek, viszked is! Hétfőre kaptam időpontot :(. Ma viszont alig érzem ezeket a tüneteket! Kentem körömvirág krémmel, Travocort krémmel és Canestennel! Ma veszek Betadin hüvelykupot

! Szerintetek? Ja azt elfelejtettem hogy akkor fájt iszonyatosan mikor párommal együtt voltunk( 2 napja). A mensi késhet tőle?

2014. júl. 18. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Az égő meg viszkető érzés fertőzésre utal,de majd kiderül hétfőn. Ettől a mensi nem késhet szerintem.
2014. júl. 18. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen fertőzésed van.

És semmit ne használj belsőleg addig, amíg orvos nem látott! Ugyanis ha nekiállsz kúppal kezelgetni magad, akkor amikor jövő héten mész orvoshoz, nagy a valószínűsége, hogy nem tud hüvelykenet tenyésztést csinálni, ugyanis a kenetvizsgálatra hatással lehet az, ha valaki előzőleg hüvelyben kúpot, tablettát, krémet használt. Mert lehet hogy ez miatt értékelhetetlen lesz a kenetvizsgálat.

És ha az orvos nem akar ilyet csinálni, akkor ragaszkodj hozzá, mert sokszor a nőgyógyászok hasra ütésre kezelnek, amit nem minden esetben találnak el megfelelően. Mert célzott, ezáltal teljes mértékig megfelelő kezelést akkor kaphatsz, ha tudják, hogy milyen kórokozó okozza a fertőzést és az milyen számban van jelen.

És mivel éltetek nemi életet, így ne felejts el a párodnak is kezelést kérni, ugyanis ilyenkor páros kezelésre van szükség!

És bizony ettől fájhat a szex.

A menstruáció ciklusra valakinek hatással lehet egy fertőzés-gyulladás, de nem általános. Ha késik a vérzésed netán és nem védekeztek, vagy nem megfelelően, akkor lehetsz terhes, tehát csinálj tesztet, ha késik a vérzésed.

Addig, míg nem jutsz orvoshoz kend külsőleg, de belső kezelést én abszolút nem ajánlok.

2014. júl. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!