Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS Anyukák! A településünkhöz...

SOS Anyukák! A településünkhöz tartozó gyerekjólétiből átkérhetem az ügyemet egy másikba?!

Figyelt kérdés

Történet a következő:

Férjem antidepresszánsokat szed(idegosztályra jár) amire gyakran rá ivott.Itthon állandóan ordibált velünk,fenyegetett hogy kirak minket a házból.

Emellett az anyja(anyósom) tavaly nyár óta nem látogatja a kisfiamat,egyszerűen lemondott róla.

És már akkor sem látogatta mikor ez mèg nem történt meg.

Jelentettem az itteni jólétiseknek de olyan nőhöz kerültem pont aki szinte szószerint ellenem van.Azt montda hogy a férjem had csináljon már azt amit akar a saját házában meg átjött hozzánk házszemlére megnézte a szobáinkat,a kisfiamat nem is látta még az eset óta pedig szerintem ez kellett volna lennie az elsőnek.Ennek már 3 hónapja.Még azzal is egyetértett hogy ha az apja a fiammal akar lenni had zárkózzanak be a szobába kulccsal.Hát normális?

És képzeljétek a férjem autójába akart beülni hogy átjöjjön hozzánk házszemlére amit a férjemtől mondott el nekem csakhogy fájjon...sikerült.

Erre bementem és azt mondta sajnos a munkahelye nem támogatja benzinnel.Erre mégis a saját autójával jött át hozzánk a piszok hazug.Létezik ilyen?Levagyok döbbenve.Az hogy az anyósom leszarja fél éve a kisfiamat nem is foglalkozik vele,azt mondja hogy még én könyörögjek neki meg olyanokkal foglalkozik hogy járunk e külföldre stb...azt is mondta had vigye már el autóval a férjem a 3 éves fiamat nélkülem ahová akarja(így hogy inni szokott).

Szóval milyen indokkal lehetne átkérni az ügyünket másik gyerekjólétihez ha egyáltalán lehet ilyet?!Egyáltalán érdemes lenne ebbe energiát ölnöm és hagyjam hogy folyton aláz a férjemet meg védi?

Nagyon elszomorító.Vagy ti mit tennétek???Mert mint édesanyának nagyon rosszul esik és nem is gondoltam volna hogy egy nagy nullába veszik az anyukát.

Esetleg lehet lefizette a férjem :(

2015. febr. 2. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez remélem vicc
2015. febr. 2. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Elköltöznék, és elválnék.

A gyerekelhelyezésnél meg ezt mind elmondanám.

2015. febr. 2. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

1) Nincs az a pénz, hogy én egy ilyen "emberrel" együtt maradjak tovább. Akárhogy is, de elmennék onnan a gyerekemmel együtt!

2) Azonnal megtenném a jogi lépéseket. Első sorban az ügyintéző ellen. Valahogy szereznék tárgyi bizonyítékot arra, hogy ezek a dolgok nem légből kapottak!

3) Beadnám a válópert és a gyermekelhelyezést egyszerre!

4) Anyósommal meg nem foglalkoznék. Ugyan törvényileg megilletné a láthatás (ez is kész vicc egyébként ...), de mivel nem teszi meg a megfelelő lépéseket és te nem tartod tőle vissza az unokát .. így nincs miről beszélni. Ezt a részét sz.rd le!

Remélem, hogy van hova menned!

2015. febr. 2. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a nagy zagyvaságot! Kérdező te hány éves vagy? Mi a végzettséged?
2015. febr. 2. 14:26
 5/10 A kérdező kommentje:

4-es!

Ez nem zagyvaság de nagyon durva hogy a saját esetemen kellett szembesülnöm hogy így megy ez itt az országunkban és ilyen van!!!

Azért is írom le hogy nagyon vigyázzatok mert nemsokat ér az anyuka a mai világban.

2015. febr. 2. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
A főhibás te vagy. Miért hagytad, hogy a férjed viselkedése idáig fajuljon? mi az, hogy lemondott a TE gyerekedről a nagymamája? Mit jelentettél a gyermekjólétiseknek? Miért nekik? Miért nem adtad be a válópert? "És képzeljétek a férjem autójába akart beülni hogy átjöjjön hozzánk házszemlére amit a férjemtől mondott el nekem csakhogy fájjon...sikerült." Ez mi? Ez hogy jön a történethez, hogy hova ül az ügyintéző nő?
2015. febr. 2. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

nem pontosan értem, annyira értelmezhetetlenül írsz...

ha jól értem a férjed házában éltek. valóban azt teszi amit akar, hisz otthon van. nem büntetendő ha iszik.

ha neked így nem jó, amit megértek, fogd a cuccod és költözz el, indíts gyerekelhelyezési pert...

míg nincs gyerekelhelyezési per, a férjednek ugyan annyi joba van a gyerekhez mintneked. így hát bezárkózhat vele, leviheti autózni, még szólnia se kell...

mi van anyósoddal? kiről mondott le??? a te gyerekedért te tartozol felelősségért, anyósodnak nem kell mennie hozzá...

ezt az autós dolgot, hogy a jólétis mit csinált a férjed kocsijával végképp nem értem

2015. febr. 2. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat és azt a mérhetetlen szeretet irányomba ami a szívetekben él,főleg az utóbbi válaszadóknak.

Nektek is minden jót és persze mielőbbi megoldódását a problémáitokra.

2015. febr. 2. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lenne ha háborgás helyett leírnád a sztorit érthetően?
2015. febr. 2. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy segíteni akartunk, de nem értjük, hogy mi is a probléma. Nem válaszoltál az általunk feltett kérdésekre így nem tudunk semmilyen részletet. (Nem megsértődni kell, hanem normálisan kiírni a kérdést!)
2015. febr. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!