A pelenkatartók hogyan működnek? Csak a hozzá tartozó zacskóval működnek? Ezt lehet helyettesíteni más zacskóval? Érdemes szerintetek megvenni?
Ahogy az előzők is írják,a bele való zacsi jó drága.
Én úgy csinálom,hogy egyesével hűtőtasakba csomagolom őket,össze kötöm és úgy a kis fedeles kukába.Nem büdös egyáltalán,tehát úgymond egyesével csomagolom :-)
Hát igazából utántölthetőek, csak elég macera, és nem az igazi...
Mi is ajándékba kaptuk légzésfigyelőhöz, használtam is, amíg tartott a hozzá csomagolt zacskó (talán egy hónap volt, tehát viszonylag hosszú idő, ahogy emlékszem). Utána nézegettem a neten, talán vaterán árultak utántöltöttet, így gondoltam kipróbálom. A karika, ami a kukába csatlakozik, abba bele lehet tuszkolni egy sima szemetes zsákot, és működik vele, csak a szépséghibája az, hogy eredetileg egy baromi hosszú és viszonylag keskeny zsák van benne, amibe illik egy összecsomagol koszos pelus, tehát amikor beledobod a pelust, akkor egymásra gyűlnek a pelusok, és amikor tele van, akkor elvágos a zacsit a beépített vágóval becsomózod és kidobod. Így ha egy hosszú szemetest beletuskolsz, azok szélesek és gyakolatilag pocséklás, mert kicsi a kuka beltartalma, viszont amikor beledobod a következő pelust, midig automatikusan lejjebb csúszik a zacskó...úgyhogy pocséklás nagyon. Úgyhogy ekkor hagytam fel a használatával, mert nem voltam annyit költeni rá, odadtam valami mellé ajándéknak, amikor árultam valamit a vaterán. Én is illatosított pelenkatároló zacskót veszek (tesco sajátmárkásat, de azt hiszem a DM-ben is láttam már saját márkásat )
Úgyhogy szerintem csak a gyári utántöltővel érdemes használni... és egyébként tényleg jó, csak nekem drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!