Kaptam megmaradt urtica urens 5ch tabletát, de csak 7-8 db van benne. Mellette lehet tejtermelődést elősegítő teát inni, vagy inkább azt ezzel helyettesíteni?
Úgy olvastam itt, hogy napi 5 szem egyszerre és utána ill. előtte fél óráig se inni, se enni. Sima szénsavmentes ásványvizet se lehet inni? Eredetileg úgy gondoltam, hogy teát fogok inni erre a célra. Már be is spájzoltam egy adagot. Csak közben kaptam ezt is. Ennyi db számmal van értelme elkezdeni, aztán meg lehetséges, hogy teljesen abbahagyom?
Mondjuk a Kórházban az(ok)on a nap(ok)on amikor nem tudok teát inni, lehet ezzel mondjuk helyettesíteni?
A 7-8 darabbal nem mész semmire.
Ha még nem használtál homeós készítményeket, érdemes körüljárni a témát, hogy helyesn járj el.
Érdemes 1-2 doboz teát venni, de pl nekem a Motherlove More Milk kapszulája jött be a legjobban.
Nekem behozták minden nap a megfőzött teát a kórházba.
Kedves Utolsó,
az emberek 99,999%-nál biztosan jobban képben vagyok a dolgokkal.
Képzeld, azt is tudom, hogy nem egy darab golyó kerül ennyibe.
Tanultam orvostudományt, kémiát, biokémiát.
Sőt, még a homeopátis szerek (pontosabban sz a rok) gyártástechnológiáját is ismerem.
"homeopátiás orvosnál" a homeopátis muki, a piocós emberhez hasonlóan nem orvos.
Az az orvos, aki meg homeopátiával is foglalkozik, az egy pénzéhes hiána (ha tudnák, mennyit fizetnek a bogyógyártók az orvosoknak, hogy nyomassák a cuccaikat a betegeknél, lehidalnál), és nem a gyógyítással foglalkozik, hanem hogy minél jobban megszedje magát.
De azért, ha gondolod, mesélhetsz arról, hogy mivel nem vagyok képben. ;)
Kedves 6., hagyd a fenébe, GT már az összes létező topicban kifejtette a véleményét, nem érdemes vitatkozni vele.
Csak egy megjegyzés: a mi gyerekorvosunk egy 3 gyerekes, középkörú nő, aki homeopátiás gyógyítással is foglalkozik. Kifejezetten szerény körülmények között élnek, soha nem fogad el pénzt tőlem, csupán segít abban, hogy ne kellje havonta antibiotikummal tömni a gyerekemet (ami mint tudjuk sokkal ártalmasabb, mnt a GT által placebónak tartott golyócskák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!