5 hónapos anyatejes babának tejpépet nem lehet helyettesíteni valami mással?
Kisfiam 4-én lesz 5 hónapos. Van elég tejem és mégsem hízik rendesen. Védőnő szerint azért mert annyit mozog, hogy midnen kalóriát eléget, ezért tejpépet kell neki adnom este két etetés között.
Nagyon nem szeretnék ilyen mű dolgokat adni neki. Nem lehetne a tejpépet inkább főzelékkel vagy valami természetes dologgal kiváltani? Gyümölcsöt már kb. 1 hete eszeget, de attól nyilván nem fog hízni...
a tejpép rizsből van, a gríz glutén, azzal még várj egy hónapot.
sinlac vagy sinemil. ezek cukormentesek, laktatók, bármivel keverheted őket. gyümivel, vagy felesben tápszerrel.
Szerintem tejpép helyett a gabonapelyhek tartalmassá teszik a gyümölcsöt. Szóval én a Sinlac/Sinemil helyett ezt ajánlanám anyatejes babának.
Van gluténmentes is, és később gluténos is.
A bio köles gluténmentes, barackkal, almával adható
A Kölln-nek vannak olvadó pelyhei - zab, zab+tönköly, stb -, az olvadó kölespehely is jó-Müllerben kapható.
A DM-ben van a 3-gabonás pép, és később a 7 gabonás.
"7-Gabonás gabonapép
7-féle gabona - búza, zab, árpa, rozs, sikérbúza, kukorica és rizs - teljes magjából finom őrléssel, kímélő eljárással előállított pehely, melyet akár édes, akár sós ételhez könnyedén és gyorsan hozzáadhatsz.
Sima állagúra elkeverhető, tápláló kiegészítő. Levesek, főzelékek, gyümölcspürék és desszertek ideális alapanyaga.
Sokáig keverhető egy-két babakanállal joghurtokhoz, főzelékekhez, mártásokhoz. Hat hónapos kortól adható, a kekszek helyett ilyen tehető a reszelt gyümölcsökhöz is."
Megkérdezhetem hány kiló a pici?
Mert én is hasonló cipőben járok, én is mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogyan tudnám egyensúlyban tartani az étkezését.
Anyatejes. Mi is elkezdtük a hozzátáplálást (almán vagyunk túl), de felírtak neki Sinlacot, és Milumil vaníliás pépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!