Lányom 5 hos de már kostolt sütőtök pürét öszit és szilvát csak anyatejes emelett bajt okozok neki? ezzel hogy megkostolhatja? (2-3 pici kanál naponta egyzser
50% ezt mondja, 50% azt.
Én személy szerint nem támogatom a korai hozzátáplálást, 6 hónaposan kapott először almát a lányom, csak anyatejes, de az én döntésem volt, szerintem nem lesz baja pár kanál ételtől, csak én még feleslegesnek tartottam olyan korán az új ízt mivel volt elég tejem.
Ekkora mennyiséggel bajt egyáltalán nem okozol, csak nincsen szüksége rá. Ha szívesen kóstolgat, nyugodtan, elvégre 1 hónap múlva már úgyis kezdhetnéd.
Egy 3,5 éves és egy 9 hónapos kisfiú anyukája
Én abba az 50%-ba tartozom, aki ellenzi. Az, hogy "lehet" adni szükség esetén, ha nincs jobb megoldás, mert nincs tej, nem jelenti az, hogy ez jó. Megoszlanak a vélemények arról, hogy hosszú távon milyen problémákat okozhat.
Szerintem jobb nem kockáztatni. Attól, hogy másnál nem volt probléma, nem garancia arra, hogy a te babádnál sem lesz, mert mindenki más.
Ha oda figyelsz arra,hogy mit adsz,akkor nem lesz baj. Pl ne adj cseresznyét 1 éves kor előtt,vagy otthon pürésített málnát....
Jó babázást! JÓ egészséget!!
Üdv: egy szintén 5 hónapos baba ( + 3 nagyobb gyermek) anyukája :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!