Mivel lehet helyettesíteni a dörzsölést a ruháknál, hogy a ruhák ne károsodjanak, de a kezem se maródjon élő húsig? 21hetes km.
Az a baj, hogy nagyon érzékeny a bőröm, sok kis ruhát kell átmosnom, vannak köztük foltosak. Tegnap amiket átdörzsöltem szép tiszták lettek, de a kezemen is megérzem, eleven élő húsig marta a vanishes lé dörzsölés kombinációja:S... A kézfejem, az ujjaim rettentően fájnak.
Amiket utána áztattam be, már nem tudtam kidörzsölni, látszik is a különbség, foltosak maradtak:S
nem kell dörzsölni.
tegyél rá folyékony folttisztitót v. mosószappant kicsit nyomogasd meg és hagyd úgy aztán géppel mosd ki.
Ezek nem ujj foltok sajnos, egy két frissen az áztatást megúszott ruhákról van szó, és "koszosan" lettek eltéve, van ami már fél éves:S Most, hogy a tesó jön pakolom át a ruhákat, és így fedeződnek fel a foltok.
Az első kör, aminek a sebeket is köszönhetem, nagyon szép lett, tényleg tiszták lettek áztatás-dörzsölés-mosás után, nem csak halványak, a második siralmas, pedig egy egész napot áztak:S És elviekben a vanish nem annyira agresszív, mint a domestos, mégis kimarta a bőröm, pedig nem erősen, dörzsöltem, meg igyekeztem nem sokáig ázni benne én is
Szia!
Én is Vanish szappannal mostam ki a foltos ruhákat, plussz vettem mosószódát és mosódiót azokkal mosom a gépben a kicsi ruhákat. Nagyon szépek lettek és megóvom a sok sz" vegyszertől a babámat! Az árai sem vernek az egekig,sőt...!!!! Csak ajánlani tudom,főleg,ha érzékeny a bőröd!!!!!!!!!!!
Üdv.: 27+1 kismami
Szia!
Én is jártam már így, húzz gumikesztyűt!
Nem a kimosott ruhák miatt vagyok sebes, hanem a mosás miatt... Lehet beválik a mosószóda, de tapasztaltabb sokgyereket tisztántartó hölgy rokon mondta, hogy sajna ezt csak ha kidörzsölöm, lesznek újra tiszták, tehetek én rá csak úgy bármit, ha fizikai tisztítást nem használok mellé akkor a mosószóda sem ér semmit már. És mondom, vanish szappan+folyékony+egy egész nap áztatás sem segített ezen az adagon:S Ez előző kör pedig ugyan ebben ázott, ugyan úgy 60fokon mosódott, ugyan azzal a mosószerrel, ugyan annyi ideig, annyi, hogy ott volt dörzsölés, az első kör tiszta, én is seb, a második olyan mint halottnak a csók, és csak pocsékoltam az időmet a folttisztítót az áztatással.
Gumikesztyűt sem bírom... Vettem régebben wc pucoláshoz, törlőkendővel nyultam csak a fajanszhoz, nem valami erős vegyszerrel dolgoztam Wi5"popitörlője" amit használok, tehát nem ér sok vegyszer, a gumikesztyűben mégis hólyagos lett a kezem, na az rosszabb volt, bele sem merek gondolni, hogy a kettő együtt mit csinálna:S és nem vagyok ekcémás, sem allergiás, a kezeim mégis...
A Vanish egy nagy nulla,ahányszor meglátom a fürdőszobában,mindig belémsajdul,h mi a fenének dobtam ki rá egy kalap pénzt.
Dm-es folttisztító szappan,Dm-es Foltsós áztatás-akár több napig-,mosás-én mosószappannal mosok mert allergiás a fiam-mosógépben,és szárítás tűző napon.A barackfoltok is eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!