Mit kivantatok terhesseg alatt lanyotokkal illetve fiatokkal?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit, amibol megjosolhato a baba neme?2015. febr. 25. 12:28
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltam kívánós, lányom lett.
12/14 anonim válasza:
A 10.hétig ropi, sajtos tallér volt a menő, na meg a kovászos uborka. Egyébként hányingerem volt egész nap, a kovi ubitól elmúlt pár órára. Kb.a 30.héttől Milka epres táblás csokit kellett ennem minden nap, mindig kellett itthon lennie :D Nst-n is a Milka volt a társam, a baba mindig beindult tőle.Fiam lett.
13/14 anonim válasza:
Abszolút egyet értek az 1. válaszolóval...az 1. babámnál-fiú lett-mindent mindennel kívántam,de csak a 12. hét után,addig hánytam állandóan(és nem mellesleg végig,az egész terhesség+a szülés alatt is).A 2. babánál-szintén fiú-a 12.hétig émelygés,hányás,szagundor.Aztán bármi jöhetett bármivel.A 3. kicsinél semmi,de tényleg semmi tünetem nem volt.Ő kislány lett...
14/14 anonim válasza:
A fiamnál édességet, vajaskenyeret pirítóssal, jeges kávét tejszínhabbal.A lányomnál édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!