Mi az amit nem etettek/esztek meg terhesség alatt? Még ha kivántátok akkor sem? Gyors kaja, csipős ételek stb?
Pont pepperonit nem ettem, mert nem szeretem sőt el se viselem a csípőset.
De amit megkívántam bármit megettem.
A favorit az a sajtburger vanília schake párosítás volt, képes voltam éjjel felkelteni a férjemet hogy menjünk mekibe. :)
Na meg a krémes, meg bármi ami édes volt.De a krémesért is képes voltam vasárnap délután 30km-t kocsikázni, mert közelebb nem volt.
Viszont ami nem ment az a direkt tojás, tehát tojásos nokedli, rántotta.Pedig kívántam, de az első falattól rosszul lettem.
hát én igyekszem kerülni a túl sok cukrot, sót és a tartósítószeres ételeket, mint péksütemények, csomagolt készételek, stb.
Penészes sajtot, alkoholt és nyers húst-halat nem eszem.
Csípőset csak azért nem javasolják, mert saját magadnak nem biztos hogy jó, ha az amúgy is puffadt bélrendszered leterheled vele. A babónak nem árt, én csínján, de néha azért tettem a levesbe erőset :)
gyors kaját eszegettem, de max két hetente egyszer.
csipszet, magvakat, csokoládét is kb. hetente-kéthetente persze mértékkel
5 ös vagyok.
A penészes sajtokat én se mertem,pedig azt kivántam.
Nyers hús, nyers tojás, szóval azokat, amiket tilos.
Mondjuk lágy tojást szívesen ennék, de jobb a békesség. Egyik este a párom elég csípős vacsorát főzött, de megettem. Szerintem ritkán nem okoz olyan nagy problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!