Nálatok is volt olyan terhesség alatt, hogy olyan ételt
kívántatok amit előtte utáltatok? És olyat nem tudtok
enni amit előtte imádtatok?
Figyelt kérdés
Olyan furcsa, pár napja gombalevest ennék egyfolytában,pedig előtte utáltam és nem is bírtam megenni. És eddig édesség függő voltam, most meg hetek óta nem ettem csak a sósat kívánom.
2012. márc. 2. 14:49
1/8 anonim válasza:
Imádtam a pizzát terhesség előtt, terhesen meg teljesen rosszul lettem még a szagától is. Amúgy már másfél éves a lányom, de még most sem kívánom a régen imádott pizzámat (rosszul már nem leszek tőle, viszont valahogy már nem is kívánom).
Kelkáposztát meg soha nem szeretettem, terhesen meg bármilyen formában képes lettem volna megenni.
Nem volt sok ilyen, de egy-két kajaundor-kajakívánás előfordult még velem terhesen.
2012. márc. 2. 14:56
2/8 anonim válasza:
Persze. A savanyúgumicukrot se előtte, se azóta nem eszem meg, első trimeszterben függő voltam. :)
Kávé... de ez nagyon tipikus. Terhesen a szagától is hánytam.
2012. márc. 2. 15:00
3/8 anonim válasza:
Engem a spenóttal a világból is ki lehetett volna kergetni. De amikor az első kisfiamat vártam, hmmm... És azóta is nagyon szeretem. A másik a májas dolgok voltak, amiket kívántam. Azóta nem szeretem a májat...
2012. márc. 2. 15:02
4/8 anonim válasza:
Imádtam a töltöttkápit,kínai kaját,most nagyon rosszúl vagyok tőllűk.Viszont mindíg is utáltam a halat,a sárgadinnyét az ananászt most meg azt ehetném.És már utálom nézni a főzőműsorokat is mert mindent megkívántat az emberrel még azt is amiről fogalmam sincs milyen lehet: :)
2012. márc. 2. 15:34
5/8 anonim válasza:
Régen én is szerettem a májat, most várandósan nem bírom megenni. Soha nem szerettem a meggyes rétest, az előző várandósságom alatt azt ettem, azóta se. Sose ettem meg a natúr nem édes joghurtot, ma azt ettem kiflivel. Mindig imádtam a paradicsomos halat, most még a szagát se bírom. Hirtelen ennyi. 17 hkm.
2012. márc. 2. 15:37
6/8 anonim válasza:
Nekem csak a narancs volt ilyen. Utáltam mindig, de terhesen tonna számra tudtam volna enni.
Egyszer éjjel 1kor nagyon nagyon megkívántam a gulyáslevest... elküldtem a páromat a tescoba hozzávalókért és bizony megcsináltam még éjszaka. Megettem iszonyú jóízűen aztán kb 20 perc múlva kihánytam :( azóta nem bírom a gulyást sajnos, pedig már 2,5 éve szültem.
2012. márc. 2. 16:12
7/8 anonim válasza:
világ életemben gyűlöltem a spenótot.első terhességem óta imádom.
2012. márc. 2. 16:58
8/8 anonim válasza:
Én a fahéjas dolgokat nem tudtam megenni. A terhességem alatt állandóan ilyen sütiket sütök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!