Apák és Anyák! Ha a lányotokkal kikezd egy?
mondjuk 27-28 éves (lányotok mondjuk 14-15), akkor mit tennétek? pánik? félelem? harag? düh? szomorúság? büntetés?
mit tennétek, meséljetek?
és ha ezen felül kiderülne, hogy totál szűz volt a lány, de ez a vén kéjenc vette el a szüzességét?
mi lenne a lépésetek?
én még nem vagyok anya, de 14 éves voltam. először is egy jólnevelt 14 éves ilyenbe nem megy bele, tehát volna bennem egy jó adag önvád, hogy mit és hol rontottam el.
apám egyébként lelőtte volna...
Én kiereszteném a belét a csávónak. Az én házamba nem engedném, hogy hozza a lányom azt a palit. A lányommal leülnék és megbeszélném, hogy ez nem így megy. Nem áll szándékomban majd ha odaérek beleszólni a gyerekem magánéletében. De vannak olyan dolgok amiket nem lehet megengedni és ez oda tartozik. Ha pedig el is venné a lányom szüzességét ott helyben lelőném.
De persze bennem is lenne olyna érzés, hogy én rontottam el a neveléssel kapcsolatban 1-2 dolgot.
Egy huszonhét éves azért még nem vén.
Apám és anyám közt húsz év korkülönbség van. Anya 20 éves volt, mikor összejöttek apámmal. Már nincsenek együtt, de nem a korkülönbség miatt.
Ha tudod, hogy a lányod tud felelős döntéseket hozni, akkor szerintem nem kéne tiltanod, de érdemes lenne elbeszélgetni a férfival a szándékairól.
Ha viszont a lányod naiv, akkor próbáld meg befolyásolni, lebeszélni a dologról. De ne tiltással és büntetéssel tedd ezt.
Ha ez a férfi adja meg neki a boldogságot (mert akárhogy is nézzük egy 15 éves a mai világban már nem kislány), akkor mi értelme van tiltani?
"A virágnak megtiltani nem lehet."
27 éves "vén kéjenc"?
Lelőnétek? Mivel? Vízipisztollyal?
...és ha mégis, akkor ülnétek érte egy kellemes 15 évet? Közben a lányotokkal mi lenne vajon?
Ez olyan dolog, hogy egy 14-15éves már nem kislány.. főleg a mai világban.. Némelyiknek több sütnivalója van, mint ahogy mi gondolnánk.
Én nem teljesen esek bele a témába. 14 éves voltam, mikor összejöttem a 20 éves párommal. Vele vesztettem el a szüzességemet is, 15évesen. A szüleim tudtak róla, elég mélyen megbíztak benne. Most várom az első közös babánkat, 18. hétben járok. Ez szülő, és nevelés kérdése. Bennem nagyon megbíztak, persze édesanyám nagyon izgult értem a kezdetekben, már 7éve együtt vagyunk, jelenleg orvosin tanulok.
Nem feltétlen rontja el a gyerek az életét, hogy egy idősebbel létesít kapcsolatot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!