Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apák és Anyák! Ha a lányotokka...

Apák és Anyák! Ha a lányotokkal kikezd egy?

Figyelt kérdés

mondjuk 27-28 éves (lányotok mondjuk 14-15), akkor mit tennétek? pánik? félelem? harag? düh? szomorúság? büntetés?

mit tennétek, meséljetek?

és ha ezen felül kiderülne, hogy totál szűz volt a lány, de ez a vén kéjenc vette el a szüzességét?

mi lenne a lépésetek?

2011. jún. 21. 15:38
1 2
 1/15 napietus ***** válasza:
63%

én még nem vagyok anya, de 14 éves voltam. először is egy jólnevelt 14 éves ilyenbe nem megy bele, tehát volna bennem egy jó adag önvád, hogy mit és hol rontottam el.

apám egyébként lelőtte volna...

2011. jún. 21. 15:40
 2/15 anonim válasza:
88%
hát megpróbálnám neki elmagyarázni h nem helyes amit csinál, ha neki nem tudnám hisz még csak gyerek akkor a srácot keresném meg és mondanám h gondolkozzon már el magán egy fiatal lány még nem tud ítélni. ha már az egész megtörtént nem büntetném meg érte eléggé fogja majd ő bánni amit tett és elég büntetés lesz az neki...
2011. jún. 21. 15:40
 3/15 bix válasza:
100%
jogilag semmit nem lehetne tenni, elmúlt 14 innentől nem pedofil a másik. de nagyon elgondolkodnék hogy mit és hol rontottam el, mert normális nevelés és étrékrend átadása mellett ennek az esélye elég kicsi...a hugom mondjuk bepróbálkozott anno valami hasonlóval 16-26 vagy hasonló felállással, aztán kiderült hogy az egyik barátom ismeri, és hát nem lett belőle semmi, a srác már úgy megszokta hogy két keze van:)
2011. jún. 21. 15:42
 4/15 anonim válasza:
50%

Én kiereszteném a belét a csávónak. Az én házamba nem engedném, hogy hozza a lányom azt a palit. A lányommal leülnék és megbeszélném, hogy ez nem így megy. Nem áll szándékomban majd ha odaérek beleszólni a gyerekem magánéletében. De vannak olyan dolgok amiket nem lehet megengedni és ez oda tartozik. Ha pedig el is venné a lányom szüzességét ott helyben lelőném.

De persze bennem is lenne olyna érzés, hogy én rontottam el a neveléssel kapcsolatban 1-2 dolgot.

2011. jún. 21. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Egy huszonhét éves azért még nem vén.

Apám és anyám közt húsz év korkülönbség van. Anya 20 éves volt, mikor összejöttek apámmal. Már nincsenek együtt, de nem a korkülönbség miatt.

Ha tudod, hogy a lányod tud felelős döntéseket hozni, akkor szerintem nem kéne tiltanod, de érdemes lenne elbeszélgetni a férfival a szándékairól.

Ha viszont a lányod naiv, akkor próbáld meg befolyásolni, lebeszélni a dologról. De ne tiltással és büntetéssel tedd ezt.

Ha ez a férfi adja meg neki a boldogságot (mert akárhogy is nézzük egy 15 éves a mai világban már nem kislány), akkor mi értelme van tiltani?

"A virágnak megtiltani nem lehet."

2011. jún. 21. 15:44
 6/15 anonim válasza:
57%
Hát én először is elkapnám a faszit kiherélném.. Utána a lányommal megbeszélném hogy ez így nem helyes.. és eltiltanám...
2011. jún. 21. 15:49
 7/15 kovpet válasza:
49%

27 éves "vén kéjenc"?

Lelőnétek? Mivel? Vízipisztollyal?

...és ha mégis, akkor ülnétek érte egy kellemes 15 évet? Közben a lányotokkal mi lenne vajon?

2011. jún. 21. 15:49
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez olyan dolog, hogy egy 14-15éves már nem kislány.. főleg a mai világban.. Némelyiknek több sütnivalója van, mint ahogy mi gondolnánk.

Én nem teljesen esek bele a témába. 14 éves voltam, mikor összejöttem a 20 éves párommal. Vele vesztettem el a szüzességemet is, 15évesen. A szüleim tudtak róla, elég mélyen megbíztak benne. Most várom az első közös babánkat, 18. hétben járok. Ez szülő, és nevelés kérdése. Bennem nagyon megbíztak, persze édesanyám nagyon izgult értem a kezdetekben, már 7éve együtt vagyunk, jelenleg orvosin tanulok.

Nem feltétlen rontja el a gyerek az életét, hogy egy idősebbel létesít kapcsolatot! :)

2011. jún. 21. 15:51
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
mit kell ebből ügyet csinálni, ah normális áldásom rájuk
2011. jún. 21. 16:12
 10/15 anonim válasza:
51%
ez annyira szülőfüggő ez a kérdés. attól függ hogy milyen a kapcsolat a gyerekeddel. nekem már több, mint 1 éves kapcsolatom van egy nálam 9 évvel idősebb sráccal.. A szüleim kezdetben nem nagyon örültek neki,de később már úgy voltak vele, hogy ha boldog vagyok vele akkor mért ne? kb 2 hónapja vesztettem el a szüzességem, és azt se ő akarta, még várt volna..azóta is intenzív nemi életet élünk, szüleim tudnak róla és mégse tiltják, tudják hogy nagyon szeretjük egymást, és kitujda lehet h ő az igaz..(: 16/L
2011. jún. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!