Férjetek fürdik együtt a lányotokkal?
Lányomat nemrégiben (10 hónapos) fürdettük felnőtt nagy kádban. először fürdetőkarikával, majd másodszor úgy hogy én is melléültem. Mondtam a férjemnek legközelebb ő is fürödhet a babával. azt mondta nem, neki ez ellenkezik a gondolkodással. Hiába mondtam neki hogy nem pucéron, legyen rajta gatyó, de akkor sem állt rá. Ellenzi hogy a lányával fürödjön, de megjegyzem hogy persze imádják egymást. az is tény hogy a férjem elég érzelemszegény családban nőtt fel.Szerintetek se erőltessem?
Párotok fürdik együtt a lányotokkal? és ha nem akkor ő miért nem?
Nálunk ebből nem volt gond, 2 lányunk és 1 fiúnk van.
A legnagyobbik lány most kezdett serdülni, szégyenlőske, előtte már nem mutatkozik pucéran. De a kisebbekkel simán fürdik, ha arról van szó.
Én ahogy visszaemlékszem, velünk sem fürdött sose apukám.
Ne erőltesd a férjedet. Lehet anélkül is jó apa, hogy együtt fürödnének.
Igaza van! És ez még nem érzelemszegénység.
Nekünk fiúnk van, 20 hónapos és soha nem fürödtünk együtt és nem is fogunk. De a családban senkinél sem jellemző, hogy a gyerekkel fürödjenek. Ne erőltesd!
Erőltetni semmiképp nem kell, nem vagyunk egyformák, ő erről máshogy vélekedik, tiszteletben kell tartani.
Az én személyes véleményem más, nálunk a párom mindkét gyerkőccel nagyon szívesen fürdik együtt (1 fiú,1 lány).
a családunkban is van egy kislány aki rettenetesen apás és mindig együtt fürödnek (7éves a kislány), persze alsót felvesz az apuka. Nincs ebben semmi. :)
köszönöm lányok. csak nekem olyan furcsa volt, de látom nem ritkaság. ettől függetlenül nagyon jó család az övék, csak teljesen másként nőttek fel mint mi.
nem erőltetem akkor. :)
Nálunk zuhany van, de szerintem gatyába fürödhetnek együtt. De semmit se erőltess!
Férjem is mindig mondja, hogy ha nagyobb lesz a kislányunk, (most lesz 1 éves)akkor együtt zuhanyoznak majd. (férjem gatyóban)Nem értem, hogy ebből mi probléma lehet.
Igen, persze!
A kicsi 2 éves, lány, pár hets kora óta leginkább ő fürdik vele a fiunkkal is fürdött. Én is fürödtem/fürdök velünk.
Csak azért nem "szeretek " a kicsivel fürdeni, mert akkor egyből rá akar cuppanni a cicimre.-)))
Sőt párommal meztelenül alszunk.
Szerintem nem normális dolog a mezteleséget valami betegségként kezelni és hátső godolatokkal "színezni"
Komolyan nem értem manpság ezeket prűd kérdéseket.
Miért szégyeljük egymás előtt magunkat, így születünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!