Férjetek fürdik együtt a lányotokkal?
Lányomat nemrégiben (10 hónapos) fürdettük felnőtt nagy kádban. először fürdetőkarikával, majd másodszor úgy hogy én is melléültem. Mondtam a férjemnek legközelebb ő is fürödhet a babával. azt mondta nem, neki ez ellenkezik a gondolkodással. Hiába mondtam neki hogy nem pucéron, legyen rajta gatyó, de akkor sem állt rá. Ellenzi hogy a lányával fürödjön, de megjegyzem hogy persze imádják egymást. az is tény hogy a férjem elég érzelemszegény családban nőtt fel.Szerintetek se erőltessem?
Párotok fürdik együtt a lányotokkal? és ha nem akkor ő miért nem?
utotlósnak:
Végre egy hasonszőrű család, mint mi.
Nekünk is sarokkádunk van:-)))
én is azért furcsáltam a férjem válaszát mert olvastam, hallom környezetemben hogy akár a két szülő is fürdik egyszerre a picivel. a barátnőm férje is együtt fürdött a lányukkal. nekem természetes volt hogyha a babám elég nagy lesz akkor vele fürdök.
egyébként az érzelemszegénységre nem csak ezt értem, mert tényleg másképpen nevelkedtek mint mi a férjemék. azt hittem ezért az a véleménye ami.
ne erőltesd!
mi fürdünk a babánkkal, mind a ketten, nagyon nagy kádunk van, van hogy hárman egyszerre áztatjuk magunkat (mi előtte lezuhanyozunk)
mi ilyenek vagyunk, mások meg mások, mind a kettő természetes szerintem :)
Én két hónapig fürödtem a fiammal, amikor kinőtte a kiskádat, de még nem tudott ülni. Ő is rácuppant a cicire, de nem ezért nem fürödtem tovább együtt, hanem mert nem akartam. Előtte én is mindig letusotam, és csak utána dugtam be a kád dugóját.
Mi is pucérkodunk a kicsi előtt, és amíg ez neki nem kellemetlen, addig nekünk sem az. Sokszor a fürdőben van, ha tusolok, bekukucskál a függöny mögé, néha megmossa a lábamat, olyan aranyos. De! én pl. sosem láttam az apámat meztelenül, vannak családok, ahol ez nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!