Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjetek fürdik együtt a...

Férjetek fürdik együtt a lányotokkal?

Figyelt kérdés

Lányomat nemrégiben (10 hónapos) fürdettük felnőtt nagy kádban. először fürdetőkarikával, majd másodszor úgy hogy én is melléültem. Mondtam a férjemnek legközelebb ő is fürödhet a babával. azt mondta nem, neki ez ellenkezik a gondolkodással. Hiába mondtam neki hogy nem pucéron, legyen rajta gatyó, de akkor sem állt rá. Ellenzi hogy a lányával fürödjön, de megjegyzem hogy persze imádják egymást. az is tény hogy a férjem elég érzelemszegény családban nőtt fel.Szerintetek se erőltessem?

Párotok fürdik együtt a lányotokkal? és ha nem akkor ő miért nem?

2011. jún. 5. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

utotlósnak:

Végre egy hasonszőrű család, mint mi.

Nekünk is sarokkádunk van:-)))

2011. jún. 5. 15:02
 12/21 A kérdező kommentje:

én is azért furcsáltam a férjem válaszát mert olvastam, hallom környezetemben hogy akár a két szülő is fürdik egyszerre a picivel. a barátnőm férje is együtt fürdött a lányukkal. nekem természetes volt hogyha a babám elég nagy lesz akkor vele fürdök.

egyébként az érzelemszegénységre nem csak ezt értem, mert tényleg másképpen nevelkedtek mint mi a férjemék. azt hittem ezért az a véleménye ami.

2011. jún. 5. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

ne erőltesd!

mi fürdünk a babánkkal, mind a ketten, nagyon nagy kádunk van, van hogy hárman egyszerre áztatjuk magunkat (mi előtte lezuhanyozunk)

mi ilyenek vagyunk, mások meg mások, mind a kettő természetes szerintem :)

2011. jún. 5. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sincs ebből probléma, a mi lányunk 2 éves, tudja a fiuknak kukija a lányoknak cunija van, mondta is a védőnőnek, aki azt mondta nem is kell ezeket a dolgokat egyfajta titokként kezelni, mert akkor a gyerekben is gátlásossággá fejlődhet, természetesen kereteken belül. nálunk ritkán együtt fürdik apával és velem is, de legtöbbször egyedül szokott. de ugy ahogy irták ezttől függetlenül ha másképp látja valaki még nem jelent gondot őt igy nevelték.
2011. jún. 5. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
nálunk minden nap a férjem fürdik a kislányunkkal:) mindketten imádják:)
2011. jún. 5. 15:35
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok nektek is. akkor eszerint én sem vagyok egy mumus, meg a férjem sem egy csodabogár!
2011. jún. 5. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem, és én sem fürdök a gyerekekkel együtt. Nem akarok és kész. Szerintem nem érzelemszegénység. Talán az is benne van, hogy magamat koszosabbnak gondolom a gyereknél. Mi egyébként (felnőttek) zuhanyozni szeretünk.
2011. jún. 5. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Kisfiam 2,5 éves, pár hónapos kora óta együtt fürdik az apjával. Velem is szokott fürdeni, de most babát várok és zuhanyozni szoktam. Sokkal jobban élvezi így a fürdést, mint egyedül. Amikor este elkezdem vetkőztetni már kiabálja:"Apa vetkőzz!"
2011. jún. 5. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én két hónapig fürödtem a fiammal, amikor kinőtte a kiskádat, de még nem tudott ülni. Ő is rácuppant a cicire, de nem ezért nem fürödtem tovább együtt, hanem mert nem akartam. Előtte én is mindig letusotam, és csak utána dugtam be a kád dugóját.

Mi is pucérkodunk a kicsi előtt, és amíg ez neki nem kellemetlen, addig nekünk sem az. Sokszor a fürdőben van, ha tusolok, bekukucskál a függöny mögé, néha megmossa a lábamat, olyan aranyos. De! én pl. sosem láttam az apámat meztelenül, vannak családok, ahol ez nem szokás.

2011. jún. 5. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom 3 éves a kisfiam 9 hós és simán fürdünk együtt.Hogy mikotról lesz az hogy most ez másként legyen, nem tudom, majd a gyerek érezteti.De nem egy szégyenlős család vagyunk.
2011. jún. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!