Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nőgyógyász kikezd a betegével-...

Nőgyógyász kikezd a betegével- történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból rákerestem a fogadott orvosom nevére, és egy fórumban egy hozzászólást találtam, amiben azt írja az illető, hogy elment hozzá egy vizsgálatra, és elkezdte simogatni, meg mondta hogy menjen be hozzá este a kórházba mert ügyeletes lesz... elég hihetetlennek tűnik, szerintetek igaz? Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt vele, (az mondjuk tény hogy vonzó, de családos ember, feleség+gyerekek) de mi oka lehetett ilyet írni annak a nőnek?? Most így elég fura lesz nála szülni... már csak pár nap van hátra ráadásul, úgyhogy mást nincs idő már keresni... hallottatok már ilyenről, igaz lehet?
2011. ápr. 7. 23:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Hát egy kismamával azért csak nem kezd ki... Aki ezt írta, lehet, hogy csak bosszúból, amiért nem jön be a dokinak. :)
2011. ápr. 7. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

:))))

Ha téged nem macerál, akkor ne foglalkozz vele!

Az ilyen közösségi oldalakra beírt dolgok sokszor csak arra jók, hogy lejárassanak valakit.

2011. ápr. 7. 23:41
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Kismamával nem hiszem, hogy kikezdene egy orvos, nem kismamaként, inkább elképzelhető.

Ez csak lejáratás, valami miatt, szerintem.

De szüléskor nem hiszem, hogy ezen fogsz agyalni. :)

Szép és problémamentes szülést kívánok.

2011. ápr. 7. 23:57
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Én dugtam a nőgyógyászommal, de szerintem az kamu, amit a fórumra írogatott az a nő, egy épeszű ember sem így kezd el "udvarolni", nemhogy a nőgyógyász max. egy szatír komolyan, el sem tudom ezt képzelni egy nőgyógyászról.
2011. ápr. 8. 05:38
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Velem kikezdett a nőgyógyász!

Én hülye sokáig nem vettem a lapot! Vizsgálat után kiküldte az aszisztenst,mondván nem tartozik rá,hogy mi van velem!Mondta,hogy ha akarom akkor hoz nekem egy könyvet (már nem tudom miről). Gondoltam csak simán kedves!Műteni kellett,műtét után a kontrolon sem volt semmi szokatlan,esetleg csak annyi,hogy mondta,hogy hagyjam el az akkori páromat,mert még túl fiatal vagyok egy komoly kapcsolatra. A liftben mentünk le az alsó emeletre,és nem tudom,hogyan de a homlokomra adott egy puszit,akkor rádöbbentem,hogy nem csak beképzeltem a jeleket. Teljesen lefagytam. Mondta,hogy ne menjek haza,rendelünk pizzát stb...meg elkezdte a lábam simogatni,én felpattantam és jöttem! Iszonyú volt,ez egy néger doki volt.Azóta eltűnt a kórházból,már nem rendel sehol a környéken!

2011. ápr. 8. 09:47
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Hát szerintem ez nem elképzelhetetlen, sok nődokinál irritál engem, hogy ki van gombolva az ingük és kilóg a mellszőr, vakító mosoly és a nyakában a fux. Azok tuti mind ilyenek. Ez valahogy jelzésértékű szerintem, hogy "én olyan vagyok".
2011. ápr. 8. 12:06
 7/16 A kérdező kommentje:
hát azt én se gondolom hogy velem kikezdene, arra már lett volna 9 hónapja:D csak úgy fura ilyet hallani róla, azért a szülészével elég bizalmi kapcsolata van az embernek... de nekem is elég hihetetlennek tűnik, ha ki akar kezdeni valakivel akkor épeszű ember nem a rendelőben teszi hanem mondjuk elhívja valahova. De köszi, megnyugtattatok:)
2011. ápr. 8. 13:07
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
nem hiszem h akinek kilóg a mellszőr és van nyaklánca az mind olyan! az enyém is ilyen mellszőrös-fukszos, de nagyon népszerű itt nálunk, és egyáltalán nem "olyan"! nagyon lelkiismeretes, jó orvos, és nem kezdene ki senkivel, magát tenné vele tönkre. (egyébként egy arab származású doki).
2011. ápr. 8. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:
41%

Én vagyok aki dugott a nőgyógyászával.

Nem tudom miért lettem lepontozva, (lehet valaki irigy? :D) de gondoljatok már bele ép ésszel, hogy azzal, hogy simogat miközben vizsgál az egész karrierjét kockáztatja! Komolyan ilyen hülyének nézitek őket? Ha ki akar kezdeni valakivel megtalálja a módját, de az nem az lesz vizsgálat közben molesztálja!

2011. ápr. 8. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ő is ember, bár hozzáteszem, nem biztos,hogy igaz, amit ilyen oldalakon ír ki vki.

Kedves válaszoló, aki dugott a nődokijával, bocsi hogy offolok, de honnan látod,hogy valaki lepontoz. Mert az oké,hogy holnap látod,hogy kevesebb mondjuk a %-od, de ikyenkor napközben??

2011. ápr. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!