Nőgyógyász kikezd a betegével- történt már veletek
ilyen?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból rákerestem a fogadott orvosom nevére, és egy fórumban egy hozzászólást találtam, amiben azt írja az illető, hogy elment hozzá egy vizsgálatra, és elkezdte simogatni, meg mondta hogy menjen be hozzá este a kórházba mert ügyeletes lesz... elég hihetetlennek tűnik, szerintetek igaz? Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt vele, (az mondjuk tény hogy vonzó, de családos ember, feleség+gyerekek) de mi oka lehetett ilyet írni annak a nőnek?? Most így elég fura lesz nála szülni... már csak pár nap van hátra ráadásul, úgyhogy mást nincs idő már keresni... hallottatok már ilyenről, igaz lehet?
Hát egy kismamával azért csak nem kezd ki... Aki ezt írta, lehet, hogy csak bosszúból, amiért nem jön be a dokinak. :)
2011. ápr. 7. 23:26
2/16 anonim válasza:
:))))
Ha téged nem macerál, akkor ne foglalkozz vele!
Az ilyen közösségi oldalakra beírt dolgok sokszor csak arra jók, hogy lejárassanak valakit.
2011. ápr. 7. 23:41
3/16 anonim válasza:
Kismamával nem hiszem, hogy kikezdene egy orvos, nem kismamaként, inkább elképzelhető.
Ez csak lejáratás, valami miatt, szerintem.
De szüléskor nem hiszem, hogy ezen fogsz agyalni. :)
Szép és problémamentes szülést kívánok.
2011. ápr. 7. 23:57
4/16 anonim válasza:
Én dugtam a nőgyógyászommal, de szerintem az kamu, amit a fórumra írogatott az a nő, egy épeszű ember sem így kezd el "udvarolni", nemhogy a nőgyógyász max. egy szatír komolyan, el sem tudom ezt képzelni egy nőgyógyászról.
2011. ápr. 8. 05:38
5/16 anonim válasza:
Velem kikezdett a nőgyógyász!
Én hülye sokáig nem vettem a lapot! Vizsgálat után kiküldte az aszisztenst,mondván nem tartozik rá,hogy mi van velem!Mondta,hogy ha akarom akkor hoz nekem egy könyvet (már nem tudom miről). Gondoltam csak simán kedves!Műteni kellett,műtét után a kontrolon sem volt semmi szokatlan,esetleg csak annyi,hogy mondta,hogy hagyjam el az akkori páromat,mert még túl fiatal vagyok egy komoly kapcsolatra. A liftben mentünk le az alsó emeletre,és nem tudom,hogyan de a homlokomra adott egy puszit,akkor rádöbbentem,hogy nem csak beképzeltem a jeleket. Teljesen lefagytam. Mondta,hogy ne menjek haza,rendelünk pizzát stb...meg elkezdte a lábam simogatni,én felpattantam és jöttem! Iszonyú volt,ez egy néger doki volt.Azóta eltűnt a kórházból,már nem rendel sehol a környéken!
2011. ápr. 8. 09:47
6/16 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem elképzelhetetlen, sok nődokinál irritál engem, hogy ki van gombolva az ingük és kilóg a mellszőr, vakító mosoly és a nyakában a fux. Azok tuti mind ilyenek. Ez valahogy jelzésértékű szerintem, hogy "én olyan vagyok".
2011. ápr. 8. 12:06
7/16 A kérdező kommentje:
hát azt én se gondolom hogy velem kikezdene, arra már lett volna 9 hónapja:D csak úgy fura ilyet hallani róla, azért a szülészével elég bizalmi kapcsolata van az embernek... de nekem is elég hihetetlennek tűnik, ha ki akar kezdeni valakivel akkor épeszű ember nem a rendelőben teszi hanem mondjuk elhívja valahova. De köszi, megnyugtattatok:)
2011. ápr. 8. 13:07
8/16 anonim válasza:
nem hiszem h akinek kilóg a mellszőr és van nyaklánca az mind olyan! az enyém is ilyen mellszőrös-fukszos, de nagyon népszerű itt nálunk, és egyáltalán nem "olyan"! nagyon lelkiismeretes, jó orvos, és nem kezdene ki senkivel, magát tenné vele tönkre. (egyébként egy arab származású doki).
2011. ápr. 8. 14:18
9/16 anonim válasza:
Én vagyok aki dugott a nőgyógyászával.
Nem tudom miért lettem lepontozva, (lehet valaki irigy? :D) de gondoljatok már bele ép ésszel, hogy azzal, hogy simogat miközben vizsgál az egész karrierjét kockáztatja! Komolyan ilyen hülyének nézitek őket? Ha ki akar kezdeni valakivel megtalálja a módját, de az nem az lesz vizsgálat közben molesztálja!
2011. ápr. 8. 15:09
10/16 anonim válasza:
Ő is ember, bár hozzáteszem, nem biztos,hogy igaz, amit ilyen oldalakon ír ki vki.
Kedves válaszoló, aki dugott a nődokijával, bocsi hogy offolok, de honnan látod,hogy valaki lepontoz. Mert az oké,hogy holnap látod,hogy kevesebb mondjuk a %-od, de ikyenkor napközben??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!