Nőgyógyász kikezd a betegével- történt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból rákerestem a fogadott orvosom nevére, és egy fórumban egy hozzászólást találtam, amiben azt írja az illető, hogy elment hozzá egy vizsgálatra, és elkezdte simogatni, meg mondta hogy menjen be hozzá este a kórházba mert ügyeletes lesz... elég hihetetlennek tűnik, szerintetek igaz? Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt vele, (az mondjuk tény hogy vonzó, de családos ember, feleség+gyerekek) de mi oka lehetett ilyet írni annak a nőnek?? Most így elég fura lesz nála szülni... már csak pár nap van hátra ráadásul, úgyhogy mást nincs idő már keresni... hallottatok már ilyenről, igaz lehet?2011. ápr. 7. 23:16
11/16 anonim válasza:
sztem ne foglalkozz ilyennel. velem anno a töritanárom kezdett ki, pedig még apukámat is tanította! egy gusztustalan öreg, kopasz bácsi... senki nem hinné el róla, aki ismeri.
utolsó válaszolónak: ha megnézed, kiírja a rendszer a válasz alá, hogy a válasz 0%-ban tűnik hasznosnak.
12/16 anonim válasza:
Bár íz enyém is ilyen lett volna :D
13/16 anonim válasza:
Nem a nevem százaléka, hanem ott van a válaszomnál, hogy hányszázalékban hasznos és ott 8% van. Biztos sok mindenkit zavar, hogy nem vagyok pókhálós, és ha megtetszik valaki, akkor nem húzok erényövet, csak azért mert mellesleg az orvosom, hanem randizok vele, de mindegy.
14/16 anonim válasza:
kedves utolsó,szerintem nem azért lettél lepontozva,amit csináltál,hanem ahogy leírtad! Ha nem azt írod,hogy "dugtam a nőgyógyászommal" hanem azt,hogy randiztatok,és szeretkeztetek/lefeküdtetek stb... senki nem szól volna egy rossz szót sem!
16/16 anonim válasza:
13:
pókhálós nem vagy,k...a igen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!