Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nőgyógyász kikezd a betegével-...

Nőgyógyász kikezd a betegével- történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból rákerestem a fogadott orvosom nevére, és egy fórumban egy hozzászólást találtam, amiben azt írja az illető, hogy elment hozzá egy vizsgálatra, és elkezdte simogatni, meg mondta hogy menjen be hozzá este a kórházba mert ügyeletes lesz... elég hihetetlennek tűnik, szerintetek igaz? Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt vele, (az mondjuk tény hogy vonzó, de családos ember, feleség+gyerekek) de mi oka lehetett ilyet írni annak a nőnek?? Most így elég fura lesz nála szülni... már csak pár nap van hátra ráadásul, úgyhogy mást nincs idő már keresni... hallottatok már ilyenről, igaz lehet?
2011. ápr. 7. 23:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

sztem ne foglalkozz ilyennel. velem anno a töritanárom kezdett ki, pedig még apukámat is tanította! egy gusztustalan öreg, kopasz bácsi... senki nem hinné el róla, aki ismeri.

utolsó válaszolónak: ha megnézed, kiírja a rendszer a válasz alá, hogy a válasz 0%-ban tűnik hasznosnak.

2011. ápr. 8. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Bár íz enyém is ilyen lett volna :D
2011. ápr. 8. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nevem százaléka, hanem ott van a válaszomnál, hogy hányszázalékban hasznos és ott 8% van. Biztos sok mindenkit zavar, hogy nem vagyok pókhálós, és ha megtetszik valaki, akkor nem húzok erényövet, csak azért mert mellesleg az orvosom, hanem randizok vele, de mindegy.
2011. ápr. 11. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
kedves utolsó,szerintem nem azért lettél lepontozva,amit csináltál,hanem ahogy leírtad! Ha nem azt írod,hogy "dugtam a nőgyógyászommal" hanem azt,hogy randiztatok,és szeretkeztetek/lefeküdtetek stb... senki nem szól volna egy rossz szót sem!
2011. ápr. 11. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanaz.
2011. ápr. 11. 13:27
 16/16 anonim válasza:
100%

13:

pókhálós nem vagy,k...a igen!!

2019. szept. 13. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!