Mit kivantatok terhesseg alatt lanyotokkal illetve fiatokkal?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit, amibol megjosolhato a baba neme?2015. febr. 25. 12:28
1/14 anonim válasza:
Igen, a terhességi ultrahang jó eséllyel megjósolja a baba nemét. A baba nemiszervének semmi köze anyuci étvágyához és "kívánósságához". Legfeljebb falun a középkorban.
2/14 anonim válasza:
Én azért leírom 😊.
Kislányom van, kefírt és tejet kívántam nagyon. A kefír még oké, mert azt szeretem, de a tehet nem.
3/14 anonim válasza:
Semmi extrát nem kívántam, mint amit szoktam, második lányommal annyi volt a különbség, hogy megundorodtam a kávétól, pedig napi szintem tejeskávézok amióta az eszemet tudom.
4/14 anonim válasza:
undorodtam a paradicsomtól, kívántam a kakaót naponta 1-2 liter simán lecsúszott,kb. 1 kg mandarin szintén minden nap,édesség és chips felváltva.
6/14 anonim válasza:
4-es annyira kell nevetnem de termeszetesen nem rosszindulatbol hanem a paradicsom miatt. :) Ugyanis nallam paradicsom mania volt. Volt olyan, hogy reggel, delben, este paradicsomlevest ettem 3 napon keresztul. Minden ami paradicsomos volt johetett: leves, paradicsom szosz, paradicsomos tokfozelek, paradicsomos bab... En pl. az edessegre es a husofelekre ra sem tudtam nezni.
Kisfiam szuletett.
7/14 Lencsibaba0121 válasza:
Én minden egyes nap karfiolkrém levest ettem volna csípőspaprikával, hozzá pedig kólát.... lányom lett! :)
8/14 anonim válasza:
6-os vagyok. Igaz nem kajaval kapcsolatos de gondoltam leirom mert igy visszagondolva eleg vicces. Megundorodtam az egyik bordo meg fekete toppomtol. De szo szerint annyira, hogy a kisfiam 3 eves koraban kidobtam mindkettot mert meg akkor sem tudtam hordani. Par hetes terhesen egyik reggel meglattam a toppokat es hanyingerem lett, oklendeztem. Nem birtam rajuk nezni es a helyzet nem javult. Most eleg viccesen hangzik, hogy terhesen oklendeztem 2 ruhadarab lattan. :)
9/14 anonim válasza:
Én az édességeket kívántam iszonyatosan, meg sokkal több gyümölcsöt ettem, mint nem terhesen. A vacsorám rendszerint mandarin volt, fél kilót tuti megettem minden este. Egy lányom és egy fiam van 4 év különbséggel. :)
10/14 anonim válasza:
annyival egészíteném ki hogy a 7.héttől a 33. hétig minden nap hánytam és émelyegtem. 4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!