Mit kivántatok mikor fiút/lányt vártatok illetve a nap melyik szakában voltatok rosszul?
Szia!
Amikor a kislányomat vártam, akkor szinte egész nap tudtam volna csokit enni! Nem volt soha hányingerem! Folyton ettem!Nem tudtam még ránézni sem a szénsavas üdítőkre, ásványvízre!
Most elvileg kisfiam lesz. Kb az 5. hónapig, hányingerem volt, alig tudtam enni valamit! Az étvágyam már megjött! De inkább sósat!És nem eszem annyit egyáltalán, mint a lányomnál! Én is a kólát kívánom!
33 hetes vagyok, eddig minden uh-n kisfiút mondtak. A legutóbbin nem látták, mert nem mutatta! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban kisfiú lesz e!
Jó babavárást!
Mikor a kislányomat vártam sokszor volt hányingerem.Szerintem csak habos süteményen éltem.Mindegy mi csak tejszínhab legyen a tetején....Ja meg a túrós csusza sok sok sok cukorral....hmmm...
Akkor 12kg-t híztam.
A második terhességem nem volt annyir avészes, azt leszámítva, hogy egy percet sem pihentem a nagylány miatt.Ekkor feszt zöldéseket, natur húst ettem:Nem azért hogy ne hízzak annyit, de ilyet salikat, natur husit,ilyesmiket, tehát sósakat kívántam.8 kg-t híztam
Kisfiúm lett.
Hányás a 6. héttől a 18. hétig, majd a 34. héttől a 40. hétig reggeltől estig non stop rosszullét. Hát nem kívánom senkinek.
Ha valamit bírtam enni az csak csípős, erős, savanyú lehetett.
Kislányom lett.
A lányommal a 11. hét végéig kizárólag mackósajtos kenyeret bírtam enni, és egész nap émelyegtem, a húsnak még a gondolatától is rosszul voltam. Miután elmúltak a rosszullétek mindenevő lettem, nem volt akit kimondottan kívántam.
A fiammal a 20. hétig szenvedtem, naponta többször is rám jöttek a rosszullétek és vele hánytam is. Semmit nem kívántam az édességtől voltam a legrosszabbul. Miután elmúlt, vele is mindenevő lettem, de ha kizárólag édességen kellett volna élnem a terhesség második felében, az lett volna a legjobb. :-)
1. lány: 3 hónapig éjjel-nappal rosszul voltam, talán a kakaó segített.
2. lány: délutántól másnap reggelig minden nap rosszullét 3 hónapig, darálóskekszet kívántam
3. fiú: minden másnap 3 hónapig rosszullét, csilin meg erőspaprikán éltem.
Szia!
Mind a két terhességem első 5 hónapjában szinte egész nap rosszul voltam,annyira,hogy mind a 2x be kellett feküdnöm 3 napra a kórházba infúzióra.
Az első kisfiammal egész nap gyümölcsöt és tejterméket ettem volna,a második kisfiamnál mogyorós nápolyit:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!