Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kivántatok mikor fiút/lány...

Mit kivántatok mikor fiút/lányt vártatok illetve a nap melyik szakában voltatok rosszul?

Figyelt kérdés
Én most töltöm a 9.hetet és szinte csak a fűszeres ételeket,sós péksüteményeket és ilyeneket tudok megenni.A lényeg,hogy semmi édességet nem mert émelygek tőle.Italból viszont csak a kólát kivánom de azt nagyon illetve a tejet:)Van már egy kislányom de vele mindenevő voltam,nagyon ritkán voltam rosszul.Most meg folyton este jön rám.
2011. dec. 25. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam rosszul, egyszer hánytam, mikor nagyon bekajáltam, de kívánós sem voltam sosem a 9 hónap alatt. Fiam született. Viszont mióta megszületett iszonyat édesszájú lettem! :)
2011. dec. 25. 20:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor a kislányomat vártam, akkor szinte egész nap tudtam volna csokit enni! Nem volt soha hányingerem! Folyton ettem!Nem tudtam még ránézni sem a szénsavas üdítőkre, ásványvízre!

Most elvileg kisfiam lesz. Kb az 5. hónapig, hányingerem volt, alig tudtam enni valamit! Az étvágyam már megjött! De inkább sósat!És nem eszem annyit egyáltalán, mint a lányomnál! Én is a kólát kívánom!

33 hetes vagyok, eddig minden uh-n kisfiút mondtak. A legutóbbin nem látták, mert nem mutatta! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban kisfiú lesz e!

Jó babavárást!

2011. dec. 25. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a kislányomat vártam sokszor volt hányingerem.Szerintem csak habos süteményen éltem.Mindegy mi csak tejszínhab legyen a tetején....Ja meg a túrós csusza sok sok sok cukorral....hmmm...

Akkor 12kg-t híztam.

A második terhességem nem volt annyir avészes, azt leszámítva, hogy egy percet sem pihentem a nagylány miatt.Ekkor feszt zöldéseket, natur húst ettem:Nem azért hogy ne hízzak annyit, de ilyet salikat, natur husit,ilyesmiket, tehát sósakat kívántam.8 kg-t híztam

Kisfiúm lett.

2011. dec. 25. 21:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezeket kívántam mint te és kisfiam született. Annyi különbséggel, hogy nincs az a terhesség, ami eltántorítana a napi csokiadagomtól. :-) Én viszont nagyon szerencsés voltam, mert nem volt egyáltalán hányingerem sem.
2011. dec. 25. 21:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hányás a 6. héttől a 18. hétig, majd a 34. héttől a 40. hétig reggeltől estig non stop rosszullét. Hát nem kívánom senkinek.

Ha valamit bírtam enni az csak csípős, erős, savanyú lehetett.

Kislányom lett.

2011. dec. 25. 21:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
én semmit nem tudtam megenni, még a vizet is kihánytam, terhességem elején fogytam is:( aztán jobb lett, enni tudtam, de nem kivántam. kislányom van.
2011. dec. 25. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:

A lányommal a 11. hét végéig kizárólag mackósajtos kenyeret bírtam enni, és egész nap émelyegtem, a húsnak még a gondolatától is rosszul voltam. Miután elmúltak a rosszullétek mindenevő lettem, nem volt akit kimondottan kívántam.

A fiammal a 20. hétig szenvedtem, naponta többször is rám jöttek a rosszullétek és vele hánytam is. Semmit nem kívántam az édességtől voltam a legrosszabbul. Miután elmúlt, vele is mindenevő lettem, de ha kizárólag édességen kellett volna élnem a terhesség második felében, az lett volna a legjobb. :-)

2011. dec. 25. 23:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy voltam mint Te és az első nekem is lány lett, a második meg fiú. Nekem az egész terhességet összehasonlítva a fiúval sokkal jobb volt. Az eleje mindkettővel rossz volt, talán a fiúval még egy kicsit rosszabb mert vele borzalmas szagundorom volt és párszor hánytam is de úgy a 15.hét után azt se vettem volna észre, hogy terhes vagyok ha nem mozog időnként. A lánnyal csak pár hét volt ilyen kellemes.
2011. dec. 26. 04:39
 9/18 anonim ***** válasza:

1. lány: 3 hónapig éjjel-nappal rosszul voltam, talán a kakaó segített.

2. lány: délutántól másnap reggelig minden nap rosszullét 3 hónapig, darálóskekszet kívántam

3. fiú: minden másnap 3 hónapig rosszullét, csilin meg erőspaprikán éltem.

2011. dec. 26. 08:25
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mind a két terhességem első 5 hónapjában szinte egész nap rosszul voltam,annyira,hogy mind a 2x be kellett feküdnöm 3 napra a kórházba infúzióra.

Az első kisfiammal egész nap gyümölcsöt és tejterméket ettem volna,a második kisfiamnál mogyorós nápolyit:)!

2011. dec. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!