Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az AFP eredményre mennyit...

Az AFP eredményre mennyit vártatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Március 8.-án végezték el a vérvétel akkor voltam 16+2 hetes. Védőnőm azt mondta hogy következő héten már meg is lesz az eredmény. De még mindig semmi. Vasárnap töltöm a 18. hetemet és már szeretnénk uh-ra menni :)

De most nem tudom hogy a védőnőmnek megadtam-e a számomat amikor 7 hetesen megcsinálta nekem a kis könyvet, mert azt mondta hogy majd hiv. Szerintetek jövőhéten menjek be személyesen, vagy várjak? De meddig? Ti mennyit vártatok az eredményre?

2011. márc. 19. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1 hetet, bementem a laborba és elkértem az eredményt.

Nem vártam a védőnőre.

2011. márc. 19. 12:06
 2/10 A kérdező kommentje:
De nekem azt mondta hogy ő hozzá fogják küldeni az eredményt, amiért be kell majd mennem..... hát nem tudom, lehet jobb lesz ha bemegyek.
2011. márc. 19. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig bemegyek a laborba és elkérem a vérkép eredményeket, bárkinek is küldik. Voltunk a gyerekkel kórházban, ott levették a vért, nem is én vittem a laborba, bementem rá egy hétre a gyerek TAJ kártyájával és elkértem az eredményt.
2011. márc. 19. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a laborba telefonáltam. Pontosan 1 hétre megvolt az eredmény.
2011. márc. 19. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Tényleg a védőnőhöz küldik, oda menj be érte. Lehet, hogy csak elfelejtett szólni, hogy megvan. Viszont valószínűleg minden rendben. Nekem nagyon rossz lett az AFP-m, és ahogy megkapta a védőnő, azonnal telefonált, hogy menjek érte, és beszéljük meg, mi a teendő.
2011. márc. 19. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. És mi volt azután hogy megkaptad az eredményt, és hogy rossz volt?
2011. márc. 19. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Húúú, hosszú történet. Eleve nagyon valószínű, hogy rossz időben lett levéve, mivel nem voltak szabályos 28 napos ciklusaim, igazából azt sem tudtuk, pontosan mikor fogant kisfiam.

Aztán elküldtek a rossz AFP miatt genetikai UH-ra. Elég későre kaptam időpontot a Sote I-re, így elmentem az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba. Ott az UH-n nem látszódott semmi komoly, csak kisebb volt a magzat, mint kellett volna. Dokinő javasolta a négyes tesztet. Azt levetettük, Down-kórra 1:450-hez lett az eredmény, ami viszonylag magas kockázat. Közben elmentem a Sote I-re a genetikai UH-ra, ott találtak egy cisztát a babám fejében, és az egyik szívizom meg volt vastagodva. Ezek alapján amniocentézist javasoltak. Megcsináltattam természetesen, és kiderült, hogy teljesen egészséges a babám. Azóta már 9 nap híján másfél éves a nagylegény, makk egészséges. :)

2011. márc. 19. 13:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy leirtad, és örülök hogy egészséges a fiad :)
2011. márc. 19. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is március 8-án volt a vérvétel, szintén 16+2 hetesen. Akkor ott azt mondták, még azon a héten meg lesz. Nem lett, anyukám potyára ment be érte. Ott neki azt mondták, ezen a héten csütörtök-pénteken menjünk érte. Azért felhívtam a kórházat, azt mondták, még biztos nincs meg, több, mint két hét szokott lenni. Én 31-én megyek UH-ra, végülis azt mondták, akkor menjek 30-án be azz eredményért. Klassz. Úgyhogy még várok.

Úgyhogy nekem még várnom kell.

2011. márc. 19. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Én szerintem hétfőn bemegyek a védőnőhöz :S
2011. márc. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!