Mit kivántatok mikor fiút/lányt vártatok illetve a nap melyik szakában voltatok rosszul?
Figyelt kérdés
Én most töltöm a 9.hetet és szinte csak a fűszeres ételeket,sós péksüteményeket és ilyeneket tudok megenni.A lényeg,hogy semmi édességet nem mert émelygek tőle.Italból viszont csak a kólát kivánom de azt nagyon illetve a tejet:)Van már egy kislányom de vele mindenevő voltam,nagyon ritkán voltam rosszul.Most meg folyton este jön rám.2011. dec. 25. 20:06
11/18 anonim válasza:
Első gyerekem fiú, állandóan csemege uborkát ettem, sósat és fűszereset
Második kislány, és vele is ugyanezeket, plusz tej és kóla:) szóval nincs erre mit adni.
12/18 anonim válasza:
Csak az első trimeszterben voltam rosszul, többségében reggel, de nem hánytam. Az édeset kívántam végig, de nem voltam kifejezetten kívánós.
Kislányom lett.
13/18 anonim válasza:
Erre mondják ,hogy ami neked van kedves kérdező --fiús tünet!2 iker kisfiammal nem voltam kívánós, minimális émelygésem volt,ritkán egy kis csípős ételt kívántam meg, meg 1x pudingot.. nem is sokat híztam ikrek ellenére sem,pedig gyerkőcök 2-en majdnem 6kg-25dkg voltak 39.hétben születtek.Most kismama vagyok ,pár hetes, émelygős,gyomorégés, alvászavar...nem tudni ki van bent, persze jó lenne egy kiscsaj....és is figyelgetem magam :-D
14/18 anonim válasza:
Bocsi!eltévesztettem a babáim súlyára akartam írni 6kg voltak -25dkg híján...
15/18 anonim válasza:
Első három hónapban szinte semmi nem maradt meg bennem a délelőtti órákban. Utána normalizálódott a helyzet. Kívánni nem kívántam különösebben semmit,de nagy kedvenc volt a bundáskenyér,lila hagymával,teával és sokszor csúszott le kóla is,mert elég rossz volt az emésztésem. Kisfiam lassan 2 éves lesz,és imádja a bundáskenyeret :))))
16/18 anonim válasza:
Délelött amit ettem , kijött :D.A tejfölt kívántam és kislányom született.
17/18 anonim válasza:
Szia!
1. fiammal, nem voltam roszul, nem voltam kivanos csak neha elajultam.
2.baba 12 hetes vagyok de mar olyan csipos kajat is megeszek amire eddig rasebirtam nezni. Alandoan kivanos vagyok mindenfele kajara, de inkabb sosra. De a reggeli kakaot ki nem tudom hagyni. :)
18/18 anonim válasza:
Én egész nap rosszul voltam, és sósat kívántam. Terhesség előtt is, és azóta is sósat kívánok, és fűszereset. Kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!