Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha most van...

Mit tegyek, ha most van elegem és soha többet, egy percet sem vagyok hajlandó itthon ülni a gyerekeimmel?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve, hogy itthon vagyok és így most lett elegem. Biztos, hogy mindenki érezte már ezt az érzést vagy esetleg át is ment rajta. Persze, megvannak rá a "jó tanácsok" és az ötletek, de nekem úgy néz ki, hogy ez sem segít. Mármint gondolok itt arra, hogy kapcsolódjak ki és társai.

A nagyobbik lányom óvodás, már amikor nem beteg (konkrétan 1,5 év alatt talán egy huzamban ha 1 hónapot járt )... épp most fogják megműteni miatta.

A kicsi 1 éves. Amennyire szerettem volna, annyira elég volt "belőle". Állandóan sír, nyűglődik, semmi nem jó neki. Semmit nem lehet vele/mellette csinálni. Mintha börtönbe lennék, megzakkanok vagy már meg zakkantam ..

Tudom, szemét pi.sa vagyok, meg minek szültem és társai .. jó, ezen tovább is ugorhatunk!

Szeretem mind a két gyerekem, de nem bírom tovább! Élni akarom az életem, menni dolgozni, felnőtt lenni, nem pedig itthon ülni és az utolsó idegszálamat is széttaposni, kidobni a kukába.

Értem én, hogy van, aki anyaságra született, valószínűleg bennem ezek szerint egy csepp anyaság nincs (ezt úgyis mindjárt valaki megerősíti) és egy sz.r vagyok, de nem tudom már "lenyelni a békát".

Valaki mondja meg a tutit, hogy mit csináljak, mert már a sírógörcs kerülget!!!

2015. febr. 16. 12:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Figyelj en megertelek es ami tanacsot tudok adni az ellen mindenki fel fog haborodni de meg mindig jobb mint ha megutalod a gyerekeidet es mar a latvanyuktol ideges leszel.

Valj el, hagyd ott a ferjedet es add neki a gyerekeket ha egyaltalan o is hajlando oket felnevelni. Ha o se hajlando ra akkor gaz van, de meg mindig lehetseges dolog ha van Mo on ilyen (en nem ott elek) hogy hetes ovodaba bolcsibe rakd be oket es akkor csak hetvegen jonnek haza, annyit ki lehet birni veluk. Igen, vannak nok akik nem anyanak valok es emiatt nem kell felakasztanod magad. a masodikat hulyeseg volt vallalni, de ha vegkeppen nem birod akkor add intezetbe oket. meg mindig jobb mintha osszeroppansz es naponta osszevered oket, ez senkinek se jo. en megertelek mert ki nem allhatom a gyerekeket es el tudom kepzelni mit erzel. azert ird meg hogy mi tortent akar priviben is , mert erdekelne.

2016. márc. 28. 10:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Az év májusában visszahívtak dolgozni. Nem én kerestem fel őket, nekik volt rám szükségük (már).

Szeptembertől ment bölcsibe a kicsi.

Nem mondom, hogy jobb, de 1-2 fokkal igen.

Normalizálódott a helyzet, de vannak napok, amikor szabadulnék mindentől.

Az a tipikus "bárcsak egy napra...", aztán úgyis megbánnám azt az egy napot. :)

Nem baj, "már csak 15-20 év". Utána meg azért fogok ríni, mert felnőttek :) :) :)

2016. ápr. 15. 19:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem adjátok örökbe őket.hiszen látszik hogy mindketten utáljátok ezt az egész gyerek nevelést de akkor miért vállaltátok be?? Én bármit meg adnák azért ha nekem lehetne családom és gyerekem de nekem ez nem adatik meg.
2022. dec. 7. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:
kivancsi lennek kerdezo hogy alakult a sorsotok?ityt ahol elek bizony nem ritka hogy az anya (gyakrabban tortenik mint Europaban) , fogja magat elviszi a bankszamla felet (jo ha nem az egeszet), otthagyja a familiat es elkezd egy uj eletet. Nem helyeslem de meg mindig jobb ha egy ferfi neveli fel a gyereket mint az allam. itt sok ferfi neveli egyedul van olyan aki par hetes koratol nevelte a ket lanyat ikreket. most 29 evesek es egyszer lattak az anyjukat az uj ferjevel, semmi kapcsolatuk nem volt vele soha.
2022. dec. 22. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!