50 évesen lenne apa a párom, késő? Második gyermek, én 34 kisfiunk 6 éves lenne addigra.
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 23:23
22/24 anonim válasza:
"Te akkor hány èves vagy ha 34 leszel mennyi lehetsz most 20??? "
Utolsó, és te hány éves vagy, hogy még nem tanultál meg olvasni?
Leírta a kérdező, hogy 34 éves lesz, mire megszületik a második gyereke. Nyilván onnan tudja mikor születik meg, hogy már terhes! Hogy lenne húsz éves akkor? Vagy te hallottál már 14 évig tartó terhességről?!
Javaslom tanulj meg olvasni, meg egy kis bioszt is hozzá, és akkor majd visszatérünk a hozzászólásod elemzésére!
23/24 mese1 válasza:
Szia! Férjem most 56 éves én 39. Van két gyerekünk, egy kisfiú 3,5 éves és egy kislány 1,5 éves....és még nem vetettük el a 3. baba vágyunkat...Tudom nem ideális....de megtörtént hogy mindketten elváltak vagyunk és későn találtunk egymásra! Döntöttetek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!