Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50 évesen lenne apa a párom,...

50 évesen lenne apa a párom, késő? Második gyermek, én 34 kisfiunk 6 éves lenne addigra.

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 23:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Senki élethosszára nincs garancia. Jó néhány 30-on aluli apuka halt meg a környezetemben az elmúlt 10 évben. Erre nem lehet alapozni.
2015. febr. 17. 09:57
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Az élet értékes, én azt vallom. Ha folyton a halálra készülünk, tényleg lemaradunk az életről.

Ha csak arra gondolsz, hogy hány férfi lép le a családjától úgy, hogy többé egyáltalán nem kíváncsi a gyerekére,illetve hány férfi hal meg 30 évesen balesetben vagy hirtelen szívhalál miatt, akkor ennyi erővel senkitől soha ne vállalj gyereket.

2015. febr. 19. 07:01
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
A gyerek érdekeit nézve nem vállalnám. 68 lesz apuka amikor a gyerek gimis ballagására kell menni, arról nem is beszélve, hogy az unokák már sajnos nem valószínű, hogy találkoznak nagypapával.
2015. febr. 19. 09:11
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

és 3-as válaszoló így utólag azt választaná, hogy bár ne is létezne?

hogy lehetnek ilyen ostobák az emberek.

2015. febr. 19. 09:53
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
gondolj bele, hgy egy kamasz mellett lesz egy morgós tatád is a nyakadba
2015. febr. 19. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Volt munkatársam férje a saját gyerekeit sem láthatta felnőni: meghalt 30 évesen rákban. 1 és 3 éves gyerekek maradtak utána. Miért lovagolnak egyesek a nagypapa-témán?
2015. febr. 19. 10:00
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
15-ös. a morgós tata mindenképpen ott lesz.
2015. febr. 19. 10:43
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

De gondolj arra is, hogy a fiadnak maradna valakije, ha ti már nem lesztek. Egyke gyerek vagyok, és korán meghalt mindkét szülőm. Mindig is vágytam testvérre, de most még jobban hiányzik, mint gyerekkoromban.

Na jöhetnek a lepontozók (mindig jókora nulla százalékokat osztogatnak nekem, ahányszor a testvér fontosságáról írok)

2015. febr. 20. 18:42
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, nagyon igazad van! A kérdező esetében csak az apuka idős, az anya fiatal, és van egy testvér is, ha vágynak gyermekre, mindenkinek jó lenne, a meglévő gyermeknek is!

Hosszú távon gondolkodva semmi baja nem lenne a gyermeknek attől, hogy idős az apukája, ha az apa "bírja a strapát", egy gyermek megfiatalít. Ha az apuka is vágyik rá, én támogatnám!

Engem is le lehet pontozni, nekünk 42 évesen besikerült egy utolsó gyermek, megtartottuk, mindketten idős szülők lettünk, reméljük hogy fel is tudjuk nevelni, minket nagyon megfiatalított ez a csöppség, a testvérei imádják, én hasonló jókat kvánok a kérdezőnek is!

2015. febr. 21. 10:27
 20/24 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó, a 18-as hozzászóló vagyok. Köszi a bíztatást, valamelyest hasonló a helyzetem a kérdezőéhez. Én már negyven éves vagyok, és a két éves lányomnak jó lenne egy tesó. Hátha még sikerül...
2015. febr. 23. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!