Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valakinek kettős érzése...

Volt valakinek kettős érzése a 2. gyermek vállalása előtt? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Van már egy 5 éves gyermekünk. Egy ideje rám tört a kistesó utáni vágy. Szeretnék újra terhes lenni és újra babázni.

Viszont mikor épp "rossz" a kisfiam, vagy egész nap pakolok itthon, stb., eszembe jut, hogy biztos szeretném elölről kezdeni...

A szívem nagyon szeretné, az eszemmel meg ha belegondolok mivel járna megijedek.

Már a fiúnk kezd egyre önállóbb lenni, jobban lehet vele jönni-menni, utazni.

Érzett így valaki?

Szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Közbe közeledek a 35 éves korhoz is.

2015. febr. 6. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez normális ami érzel. én is sokszor gondolok arra,hogy kizárt,hogy bírjam még 1x a hasfájást,az éjszakázást, de attól még vágyok még 1re, és majd bírom még 1x :-)
2015. febr. 6. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a 3. babával vagyok így. Szeretnék, szó van róla, de most kezdek ismét dolgozni, nem kell már szoptatni, kezd minden kicsit egyszerűbbé válni, önállósodik is a kicsi, lehet már tőle kérni néhány dolgot és örömmel segít. De belegondolok, hogy ismét előröl kezdeni az éjszakázást, a nagyon szoros időbeosztást, amikor nem lehet a napirendbe még nagyon belecsalni, stb. és 3 felé rohangálni...

Nem is tudom.. Én idén töltöm a 35-t, adtam magamnak 1-2 évet, addig eldöntöm, hogy melyik érzés erősebb bennem, illetve az eszemre hallgatok, vagy a szívemre. :(

Szóval nem vagy egyedül.

2015. febr. 6. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok, két éves a kisfiam és most kezdem egyre többször úgy érezni, hogy nagyon szeretnék még egy babát. De amikor jönnek a dackorszakos hisztik úgy érzem lehet kitépném a hajam ha még egy pici is lenne itt. Még várok egy kicsit de szerintem csak lesz azért még egy gyerkőc :-) Én 30 vagyok.
2015. febr. 6. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem már van 3 nagy gyerkőcöm,és rám tört a vágy,hogy babáznék még... de! Mikor kitör a káosz,és mind a 3-nak egyszerre van valami problémája(suli,szerelem,lelki bajok,betegség..)és ép késik a mensim,majd csak megjön,akkor bizony felsóhajtok,hogy nah hál istennek. :)De aztán a nyugisabb időszakokban meg majd meg esz a fene a babáért. Magam sem tudom.A férjem benne volna...de én hol így,hol úgy érzek. Újra kezdődne az éjszakázás, a hasfájásos,sírós hetek,hónapok....éjjeli tápszergyártások..stb. Hűű..nem tudom. De a szívem húz hozzá...nagyon.
2015. febr. 6. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek. Férjem szeretne még egyet, én meg nem is tudom. Mindig két gyereket akartam, de amióta megszületett a lányom, egyre bizonytalanabb vagyok abban hogy akarok-e még egyet.
2015. febr. 6. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
én minél hamarabb bevállalnám,mert minél később,minél idősebben, már nemlenne annyi energiám hozzá.
2015. febr. 6. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
En nagyjabol ugyan igy voltam mint a kerdezo. 6 eves a kisfiam es tavaly nyaron eldontottuk hogy johet a kisteso. Bennem is megvoltak ezek a felelmek hogy akarok-e mindent elolrol kezdeni, de gondoltam elkezdunk probalkozni lesz meg par honapom mire sikerul hogy rahangolodjak erre mindjart elso honapban osszejott. A pozitiv teszttel a kezemben egyszerre sirtam es nevettem. Most vagyok a 29 hetben de mar alig varjuk hogy megszulessen, ugy erzem mar minden aggodalmam elszallt.
2015. febr. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!