2,5 éves gyerkőcöt kivennétek a bölcsiből ha érkezik
a kistesó? (részletek lent)
Figyelt kérdés
2 éves kora óta bölcsis, ovi csak 4 éves korára van betervezve, mivel őszi születésű, így évvesztes lesz később, inkább bölcsiben hagynánk mint kétszer járjon egy csoportot az oviban. A kis társaival együtt menne az oviba, mivel egy intézmény keretén belül van bölcsi és ovi is. A bölcsi másik településen van, Apukája ott dolgozik, ő hozná-vinné az ovis tesóval együtt. A pici nyár végén érkezik, és nem tudom mi lenne a jobb, ha kivennénk addig a bölcsiből és akkor egyből oviba menne, vagy maradna közösségben.
Nekem egy gyerekem van, így nincs tapasztaltom, de én nemvenném ki ha jól érzi ott magát, szeret oda járni. gondolj bele, ha suliba járna és akkor jönne a tesó ott ez fel sem merülne.
Ha nem szeret odajárni nehezen megy a beszoktatás, állandóan beteg, akkor lehet inkább kivenném, mert így is elég sterssz hogy jön egy tesó, így még jobban megviselné, hogy a tesó otthon van veled, ő meg megy a bölcsibe ahová nem szeret.
De ha szereti akkor menjen.
2014. ápr. 4. 18:53
3/15 anonim válasza:
Ha megszokta a bölcsit és szereti, nem venném ki.
2014. ápr. 4. 18:53
4/15 anonim válasza:
Én sem venném ki.
Elsőnek igaza van!
2014. ápr. 4. 19:06
5/15 anonim válasza:
nem venném ki.
2014. ápr. 4. 19:09
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mi is afelé hajlunk hogy marad, a nagy is marad oviban, mivel nagycsoportos, így nála sem merül fel hogy kivennénk onnan, és rossz is lenne neki ha azt látná hogy a két kis tesó itthon marad. Amúgy mindketten nagyon szeretnek járni oviba-bölcsibe.
2014. ápr. 4. 19:13
7/15 anonim válasza:
Igen, szegény nagy ha egyedül kellene mennie oviba, 2 gyerkőc meg otthon. Az tényleg rosszul esne neki.
Meg ha ennyire szeretnek bölcsibe-oviba járni , akkor én nem gondolkodnék ezen.
Hadd maradjanak. :)
Úgyis sok energia kell a picihez majd. :)
2014. ápr. 4. 19:26
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán minek jár bölcsibe ha te otthon vagy?
2014. ápr. 4. 19:39
9/15 anonim válasza:
Off.
Talán azért bölcsis a kicsi, mert a kérdező még dolgozik. Vagy azt várandósan nem lehet? Ha a kicsi nyár végén érkezik, a kérdező kb. félidőnél lehet. Még hetekig dolgozhat, ha az egészsége megengedi és szeretne.
2014. ápr. 4. 19:47
10/15 anonim válasza:
Semmi képpen nem venném kis. Neki már szüksége van a társaságra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!