2,5 éves gyerkőcöt kivennétek a bölcsiből ha érkezik a kistesó? (részletek lent)
én nem vagyok bölcsi párti (fiam is bölcsis volt), de azért van egy kor mikor már szüksége van a társaságra.
nálatok ugye pont 3 éves korában lenne ez az új szitu, akkor meg már ovis korú, vagyis tényleg érett a közösségre, így nem venném ki :)
viszont mint írtam, bölcsi ellenes vagyok, teljesen más egy óvoda.
bölcsiben egész nap szabad foglalkozás van, tulajdonképpen gyermek megörző. míg az óvodában programok vannak, foglalkozások, kirándulások, színházba, parkba mennek sétálni vagy csak egy fagyira kimennek. rendezvények vannak, tornaórák, ráadásul ugye nagyokkal vannak, legalább az udvaron, teljesen más ingerek érik mint a bölcsiben ahol 3 évesen már csak kisebbek vannak tőle.
szóval én átvinném :)
enyém is 2x járta a kiscsoportot mert így döntöttünk, de pl. most van egy évismétlős nagycsoport nálunk, annyira sokan maradtak, hogy az óvónők továbbvitték azt a csoportot, nem vonták össze a tavalyi középsős csoporttal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!