Mit tennétek, ha 1 hónapos kisgyerekkel a párotok elmenne messzire dolgozni? (részletek lent)
Január elején születik meg az első gyermekünk.
Úgy néz ki, a férjem a jövő évben (kb. februártól) egy olyan munkát kap, ami az ország másik végében, a világvégén lenne.
Még nem dőlt el semmi, akár azt is mondhatja hogy nem fogadja el, viszont sok pénzről van szó.
De ha odamegy dolgozni, az valószínűleg eltart egész évben.
Ő leginkább azt szeretné, ha vele költöznénk. De én ettől nagyon félek, mert ő dolgozni fog, és nekem nem lenne senkim ott, kb. csak a gyerekkel való foglalkozás maradna. Se barátok, se család...
Vagy maradhatok itt, de nagy az esély hogy max. havonta tudna hazajönni. Nem tudom ez milyen hatással lenne a házasságunkra, a gyerekre, de semmi jót nem gondolok...
Őszintén, az első érzelmi reakcióm az hogy nincs az a pénz, amiért ez nekünk megéri. Másrészt, az eszemmel tudom hogy van az a pénz. De iszonyú nehéz lenne, akármelyik megoldást választjuk.
Ti voltatok ilyen helyzetben? Mit tennétek a helyünkben?
Gondolkodas nelkul mennek. Szeretem a csaladot de a ferjem az elso es h o is egyutt lehessen a gyerekkel, es persze ezzel nagyon jo anyagi biztonsagban lennetek. Nekem most se sok mindenki van aki besegitene. Soooot. Anyosomek messzebb laknak, tesom dolgozik allandoan, anyamekkal nem tartjuk egyaltalan a kapcsolatot, a sok segitokesz baratno akik mind igertek h jonnek majd haaaat az elso par alkalom utan lekoptak. Szoval mindent magam csinalok. Igy nem lenne kerdes h az elso lennek aki osszepakolja borondbe a cuccait es spuri a ferjemmel kezen fogva a gyermekunkkel.
10 hos a lanyom.
Ilyen esetben, ha megoldható, én is költöznék vele. És igen, a mai világban van az a pénz, amiért az ember azt bevállalja.
Férjemnek olyan munkahelye van, hogy hosszú napokig, akár 1-1,5 hétig is az ország másik felében van. A 2. gyermekünk 1 hónapos sem volt, amikor bejött náluk egy olyan külföldi meló, ami 1 hónapos. Azóta már jópárszor megjárta ezt az utat, pedig már a 3. gyerekünk is megszületett. Most is éppen kint van, csak az ünnepek után jön haza. Van az a pénz - a nettója milliós nagyságrendű.
Köszönöm a válaszokat!
Annyit még hozzátennék, hogy tényleg a világ végén lennénk, nen mondjuk egy vidéki városban.
Ezen még sokat fogom törni a fejem azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!