Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, milyen gyerekeket...

Szülők, milyen gyerekeket neveltetek?

Figyelt kérdés
Mi sem voltunk éppen piskóták a mi időnkben, de ennyi neveletlen, szemtelen, céltalan, tervek nélküli tizenéves, mint most, szerintem nem volt. Akkoriban voltak közösségek: örs, úttörőtábor, tömegsport, most semmi. Mivel a kedves szülők lusták a kölyeiket nevelni, azok az utcán "nevelődnek". Meg is látszik az "eredmény"...
2010. febr. 11. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Na,azért ne sírjuk vissza a kommunizmust!

De tényleg,kevés a céltudatos NORMÁLIS gyerek.Miért?Talán mert a szülök annyira hajtják a pénzt,hogy a gyerek már nem fér bele.Örül,ha nincs láb alatt(net,tv stb. van elfoglalva)...

2010. febr. 11. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Kedves Kérdező! Megkérdezhetem, hogy Ön mennyi idős, hány gyereket nevelt fel?
2010. febr. 11. 20:12
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem sírom vissza a kommunizmust, csupán arra próbáltam utalni, hogy annak idején voltak ingyenes programok, ahol a gyerekek részt vehettek, közösségek jöhettek létre. Most ilyenek alig vannak. Vannak? Az meg, hogy valaki fáradt, szerintem nem indok arra, hogy ne foglalkozzon a gyerekével.

Miért érdekes, hogy hány éves vagyok és hány gyereket neveltem fel? Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki magas ívben tesz a gyerekére és szabadjára engedi, csináljon amit akar, csak a szüleit ne idegesítse a jelenlétével?

2010. febr. 11. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

Igen,az tényleg szomorú,hogy nincs sok lehetőség.....

Van 1ismerősöm,4 gyereke van.1ik lustább mint a másik.Egész nap bent punnyadnak,vagy a tv ,vagy a net elött.

Kertes házuk van de keresztbe szalmát nem tesznek.Anyjuk meg pörög,és eszükbe sem jut segiteni....ő mondta,hogy néha örül ha 4ből 1nincs láb alatt...

2010. febr. 11. 20:25
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Anyuka nagy babakocsival és gyerekkel a buszon. Az idősebb emberek (nők) le se sz@rják, hogy csóri anyuka le akar szállni (állati egyértelmű volt, végállomás), a kis suttyó, neveletlen, céltalan, tervek nélküli kiskölyök úgy pattant oda a busz másik végéből, mint a bolha. Régen is voltak neveletlen, semmirekellő gyerekek és ma is vannak. A régi, neveletlen, semmirekellő gyerekek most a mai fiatalok szidó felnőttek...

Őrs, úttörőtábor, tömegsport??? Kötelező volt, ha jól tudom!

Melyik az a korosztály, amelyik mélységesen fel van háborodva azon, ha a gyereke kap egy tockost a tanártól? Pontosan az, amelyik szidja a mai fiatalokat!

Lehet pontozni!

2010. febr. 11. 20:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Igaz, régen is voltak neveletlen, szemtelen kölykök. Csakhogy! Akkor ők voltak kevesebben. Ha akkor egy felnőtt rászólt egy neveletlen, szemtelen kölyökre, akkor az meghúzta magát. Most?! A felnőtt az, aki elsompolyog és nem mer rászólni egy kamaszra, mert olyan választ kaphat, ami nem tűr nyomdafestéket. Legalábbis jobb esetben. Mert előfordulhat, hogy a jogaikkal oly annyira tisztában lévő ifjú degeneráció tettlegességre szánja magát.
2010. febr. 11. 20:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!!!!!Ha lenne mód rá és hallanád miután elolvastam TAPSOLTAM!!!!!!!Végre!!!!!Ezt akartam én is!!!!!!!Az a gond,hogy mindenki sarkít és általánosit!!!!!

Mint azok s vénségek,akik nem sajnálják a sminket,kérik a helyet,közben meg meg úgy futnak a busz után mint a nyúl!

Bocs,eltértem a tárgytól............

2010. febr. 11. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
igaza van az utolsónak!Kíváncs lennék,hogy a kérdező nevelt e már gyereket és ha igen akkor milyet!Nem minden gyerek ilyen!Vannak felnőttek is ilyenek!Sőt!
2010. febr. 11. 20:40
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező! A mai szülőket valyon ki nevelte, hogy ilyenekké váltak? Nekik nem az ő szüleik mutattak példát esetleg gyereknevelésből (is)?
2010. febr. 11. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:

A divatos nevelés miatt. Hogy ne szabad neki sírni két percig mert akkor a kis lelke összetörik, nem szabad rászólni mert nincs rá megérve, aztán azért nem szabad mert az agresszió. Ők a család közepe, mindenkinek hozzájuk kell alkalmazkodni stb... Régebben nem volt ilyen, a tanárt megverik meg lelövik a diákokat... Mert akkor még volt tisztelet. Akkor még nem nyalták ki a feneküket a gyerekeknek, mert csodák voltak csak az élet természetes részei. Volt dolguk, megszülettek és alkalmazkodtak, ha rosszak voltak akkor rájuk szóltak vagy kaptak egyet a fenkükre (nem verést) és kész.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. febr. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!