Lopták már el a gyed-eteket?
Egy kis vigaszt várnék, mert az enyémet ma lopták el iratokkal együtt tömegközlekedési eszközön (etnikum) és nagyon szomorú vagyok és dühös :((((((((
Több, mint 70 ezer ft volt, amiből ebben a hónapban éltünk volna...... :(((((
Szia!
Húú! Nagyon sajnálom, hogy ellopták!
Én biztos a táskámat sem engedtem volna el, ha tudom, hogy ennyi pénz van nálam, de persze mindig utólag okos az ember!
Remélem meg tudjátok, azért valahogy oldani ezt a hónapot!!
Szia!
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled.
Remélem tettél feljelentést. Hallottam hogy ilyen esetben van valami kártérítés.
első vagyok!
Igen van kártérítés!! Ez nem jutott eszembe csak most, hogy a második válaszoló írta.
A rendőrségen a feljelentés után megmondják, hogy hol kártalanítanak.
A kolléganőm kisfiának ellopták a mobilját a suliban és 20.000 forintot kapott rögtön kifizették neki.(pedig nem is lehet vinni a suliba mobilt)
Ha nem voltál, akkor menj el még ma a rendőrségre!!
Iiiii:S gondolom gyerekkel volták...olyankor még figyelni sem tudsz:S
Ezért nem hordok magamnál tetemes összeget,hanem kártyán...arról nemtudja ellopni...
Rendőrség és kapsz kártérítést...jól mondják.Ne idegeskedj ^^
Köszönöm a válaszaitokat!
Voltam rendőrségen, tettem feljelentést ismeretlen tettes ellen. A jegyzőkönyvet pedig bemutattam az okmányirodában, de nem nagyon érdekelte őket. Csak a lakcímigazolómat tudtam elintézni, a többit holnap és a jövő héten + még ki tudja mikor. A kisfiam lakcímigazolója és az én személyim 2500 ft, a lopás ellenére ! Holnap érdeklődöm egyszeri segély ügyében + bankkártya, tb kártya, (a kisfiamé is)+ adókártya.
Most megtanultam a leckét :(
Szerencsére szülők tudnak segíteni, mert különben nem is tudom mi lett volna.
És legalább olyan lopta volna el, aki mondjuk az éhező gyerekére költi, de nem egy büdös...... . Végleg eldőlt, hogy kire szavazok tavasszal, pedig nem akartam rájuk soha ...
Áhhh, jól esett leírni, köszi, hogy elolvassátok és hogy válaszoltatok !!
Itt kérhetsz segítséget: [link]
Én is csak nemrég hallottam róla, nem tudom, tényleg segítenek-e. 2 éve a lányomtól ellopták az egész albérletülkre fizetendő pénzt (mindnyájuké nála volt, vitte volna kifizetni), úgyhogy tudom, mit érzel.
Szia!
Tudtál valamit intézni a kártérítéssel kapcsolatban?
Sziasztok !
Most van időm, bár a vacsora még nincs kész :S
Amíg nincs személyim, addig sehol sem tudok intézkedni, és jövőhétre csak olyan időpont volt, amikor nem tud vigyázni senki a picire, vagy én nem érek rá (pl. hétfőn jönnek vízórát cserélni 10 e ft-ért + ilyen kedvességek...
Bár lehet, hogy vmelyik nap felkapom a picim, és vele intézkedek, még nem tudom. Egyszeri segély ügyben nem volt időm kivárni a sort! :(
Tb kártyát akartam még intézni, az 2x2200 ft, de személyi nélkül azt sem. 5. válaszolónak köszi, ez nem jutott eszembe, csak ott 3 munkanapon belül kell jelentkezni, és itt pénteken nincs ügyfélfogadás. Hétfőn meg a vízóra miatt nem tudok menni. Remélem a kedd még belefér.....
Majd megírom, hogy mit sikerült, köszi az érdeklődést !
Sziasztok!
Van még itt valaki?
Az áldozatsegítőhöz fordultam (hálásan köszönöm annak, aki megírta. Nagyon rendesek voltak, beszereztem mindent, amit kellett, és holnap megyek fogadási időn kívül, mert pozitívan bírálták el ! :)))
Kíváncsi vagyok !
Bármennyit is tudnak segíteni, nagyon fogunk örülni !
Húú! Ez tök jó!
Remélem legalább a felét megadják az ellopott összegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!