Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaza van az anyósnak és már...

Igaza van az anyósnak és már pihárból kellene innia?

Figyelt kérdés
Májusban lesz 2 éves a lányom. Tényleg már poharaznia kellene? Próbáltam, de magáraburitotta.
2015. febr. 13. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

enyém 2 évesen felesbe használt cumisüveget és poharat. teát, szörpöt csak pohárból ivott, cumisüvegből meg tejet ivott, ha mentünk valahova akkor is azt vittük, vízzel...

én a kádban adtam neki mindig műanyag poharat, ügyesen megtanult belőle inni, és nem is kellett takarítanom utána ;)

2015. febr. 14. 00:11
 12/20 anonim ***** válasza:

2-3 hónapon át kell naponta 10-20x gyakorolni a oohárból ivást, akkor tanúlja meg.

Az elején mindenki leönti magát.

2015. febr. 14. 06:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Most vettem Mam és Dm cumisüvegeket és az egyiknek a tájékoztatójában benne van, h 5 hónapos kor után fokozatosan el kell hagyni a cumisüveget.

Ennyike.

2015. febr. 14. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Az enyémek egy évesen kicsi műanyag pohárból ittak, ha meg mentünk valahová, akkor csőrösből, de inkább kicsi kulacsból.

Láttam már 3 évest cumisüvegezni, meg csőrösből inni, szerintem egyenesen ciki.

Már az újszülötteket is pohárból itatták a kórházban a csecsemősök, csak tanítani kell őket.

2015. febr. 14. 10:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt írtad próbáltam, de magára buritottan (egyébként borította, a burrito az más). Amit leírtál úgy értelmezhető, hogy anyós szólt, te megpróbáltad de nem ment. Most próbáltad, nem amikor 1 éves volt a lányod. Szóval azt mertem feltételezni, hogy közel 2 évesen próbáltatok pohárból inni, egyszer. Mert ezt írtad.
2015. febr. 14. 11:59
 16/20 anonim ***** válasza:

2 éves a fiam, puha csőrösből issza a teát, gyümilevet. A kakaót, junior italt pedig cumisüvegből.

Kb 1 éves kora óta próbáljuk rászoktatni a pohárra. Van, h próbálgatja, iszik pár kortyot és többet nem hajlandó, van, hogy nagy lendülettel neki esik a dolognak és megy a nyakába. Szóval még nem igazán haladunk a dologgal. Még másfél év, mire oviba megy, úh addigra összehozzuk.

Mi az, hogy "kell" egyébként? Ez olyan hülyeség...

2015. febr. 14. 12:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Az Avent-nek van nagyon jó tanulópohara. a mechanizmus olyan, mintha pohárból inna, de nem tudja magára önteni.

[link]

Egyébként tényleg illene megtanulnia. A kádas módszer, amit valaki fentebb említett, szintén jó. Nálam egy évesen mindegyik tudott pohárból inni.

Csak gyakorolni kell. Kitartás! :)

2015. febr. 14. 13:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen,igaza van!

2 éves lányom van,1 éves kora óta iszik pohárból.Kezdetben csőrösből,de 1,5 éves kora óta rendes üvegpohárból iszik,ahogy mi.

2015. febr. 14. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:

de jó ez az aventes ötlet :)

venni is fogok :)

2015. febr. 14. 16:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Igaza van. Már rég biztosan kéne pohárból innia!
2015. febr. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!