Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti a védőnőnek szoktatok adni...

Ti a védőnőnek szoktatok adni valamit a sok segítségért?

Figyelt kérdés
Ajàndékcsomag vagy pénz inkàbb?
2015. febr. 10. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, pontosan, a dokinak is az a dolga, és neki sem tejeltem. Miért, kellett volna?
2015. márc. 5. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:

off megkérdezhetem miben segít v miben tud segíteni egy védőnő?

mert azon kívül, hogy hozzánk nagy ritkán kijött és formálisan elbeszélgettünk, semmi segítséget, v hasznos tanácsot nem kaptam.

2015. jún. 29. 22:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Hozzánk kijön. Én is megyek havonta. Multkor is kijött megbeszélni hogy legyen a hozzátáplálás mert mikor bent voltam az 5 hónapos státuszon akkor sokan voltak nála.
2015. jún. 29. 22:36
 14/16 Adrienn0122 ***** válasza:
Nem, nem segít semmit. Két alkalommal lett volna szükségem tanácsra, egyik esetben sem tudott segíteni. A fizetésünkből az adód adjuk ezért, amiből ő fizetést kap. Szerintem ez bőven sok.
2015. jún. 29. 22:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor ugy látszik kifogtam egy nagyon lelkiismeretest
2015. jún. 29. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Meg sem fordult a fejemben, hogy valamit is adjak neki, pedig nincs okom panaszra. Rendszeresen kijár, adott tanácsot betegség idején, szoptatás elején begyulladt mell kapcsán (sőt, 2 nappal később felhívott, hogy javult-e a helyzet), azt is megbeszéltük, hogy miként kezdjem el a hozzátáplálást (aztán később azt is, hogy mivel hol tartunk) stb. Nem tolakodó, mindig felhív időpontot egyeztetni, mielőtt kijön, hívhatom, ha kérdésem van (én mondjuk munkaidőn túl nem szoktam zaklatni), én elégedett vagyok vele.

Bár most jut eszembe, hogy Karácsony előtt neki és a dokinak is vittünk 1-1 db finom Szamos szaloncukrot. :)

2015. jún. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!