Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova forduljak segítségért?

Hova forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves lányom de az apja még a születése előtt elhagyott minket de az apaságit aláírta. Már több mind másfél millió ft gyerektartással tartozik nekünk amit sem a bíróság sem a végrehajtó sem a rendőrség nem tudott bevasalni rajta. Sőt körözést is adtak ki ellene. Sajnos a gyerektartást az állam sem előlegezte meg mert csak bizonyos keretek alatt előlegezi amit az én keretem túl lépett mivel a szüleimmel élünk 1 háztartásba amit a bizonyos keretbe beleszámolták. A gond az hogy a szüleim idősek betegek, a lányom szeptemberbe óvodás lesz engem meg bizonyos problémák miatt le rokkantosítottak így csak 4 órás munkát vállalhatok. Van e köztetek olyan személy aki hasonló helyzetbe van vagy volt és sikerült megoldania? A népjollétis a családsegítő és a helyi önkormányzat segítségét már próbáltuk igénybe venni a bíróság és a rendőrségen kívül. Az 1 ik ismerősöm ajánlotta h fogadjunk magánnyomozót aki ki tudja figyelni hogy a lányom apja hol dolgozik de ha nekünk lenne magánnyomozóra pénzünk akkor nem lennék rászorulva arra a 15 ezer ft gyerektartásra.

2014. ápr. 9. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom a helyzetedet, de ha a végrehajtó nem tudott érdemben lépni, akkor én nem adnék ki százezreket magánnyomozóra. Értelmetlen lenne.

Esetleg abba az irányba lehetne elmenni, hogy ha körözik és elfogták, letöltendő börtönbüntetésre ítélték, akkor az ottani ellátmányából is vonhatnak gyermektartást.

2014. ápr. 9. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy bármi értelme lenne.
2014. ápr. 9. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem drága dolog nyomoztatni, ráadásul ha meglesz az apa se garancia semmi se, hogy pénzt tudna bárki is kiszedni belőle...

sajnálom, hogy ilyen szemét alakok vannak, akik hátat fordítanak a gyereküknek, és legalább anyagilag nem támogatják, ha már figyelmet se fordítanak rájuk.

szomorú.

kívánok neked erőt és szerencsét, remélem, jóra fordul sorsotok!

2014. ápr. 9. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
három év alatt havi15000 ft csak 540000 ft és nem 1,5 millió
2014. ápr. 9. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam írni, de aztán inkáb nem kötekedtem.
2014. ápr. 9. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom h maga a gyerek tartás az csak 540000 ft az 1 millió az az amit ellopott mikor lelépett.Mert az apám kocsijával ment el dolgozni amit azóta sem kaptunk vissza.A rendőrség szerint valószínű h vagy lecseréltette a rendszámot v pedig el adta a kocsi alkatrészeit a fekete piacon amik mára már 100 fele szóródtak.
2014. ápr. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!