Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha választanotok kéne, a...

Ha választanotok kéne, a gyereketek és a párotok között, kit választanátok?

Figyelt kérdés

Én a gyerekemet, de le lettem hurrogva, és állítólag pszichiátriai eset vagyok, mert egy nőnek a párját kell választani. Vélemények?

A vita kirobbantó kérdése itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. febr. 9. 12:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%

12:24-essel teljesen egyetertek.

Szerintem meg ha valaki "pszichiatriai esetnek" mondott teged(bar en vegig olvastam es senki sem mondott rad ilyet) az azert lehetett mert tobbszor is kemenyen kijelentetted h "aki a parjat valasztana es nem a gyereket az nem anya".

Na ilyen hulyesegeket azert ne irjal ha lehet.

En oszinten mondom h nem tudom a valaszt: mi harman vagyunk egy csalad a kisfiam a ferjem es en.

Raadasul mindenki mashogy gondolkozik es nem a te dolgod megitelni barkit is.

Legyen mar bennunk empatia es fogadjuk mar el h mas mashogy gondokozik.

2010. febr. 9. 21:36
 22/30 A kérdező kommentje:

Szerintem te ugyanaz vagy, akivel ebből vitám támadt a másik kérdésben. Van egy másik nicked? :))

Jah, akkor századszor is elmondom, hogy a véleményemet fenntartom.

2010. febr. 9. 21:46
 23/30 anonim ***** válasza:
Tevedsz,a masik kerdesre nem valaszoltam:)
2010. febr. 9. 22:53
 24/30 anonim ***** válasza:
35%

Ha már megvan a gyerek, akkor egyértelmű, hoyg őt. A gyerekemért bárkit megölnék.

Ha szülésnél, én akkor is az ő életét menteném meg.

2010. febr. 9. 22:54
 25/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha meg a velemenyedet fentartod akkor meg folosleges volt kerdest kiirni.Mit vartal h mindenki egyetert majd veled?

Ne aggodj,mi a tobbiek a te velemenyedtol fuggetlenul meg jo anyanak fogjuk tartani magunkat.

2010. febr. 9. 22:56
 26/30 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

A gyerekemet választanám /komment nélkül.

2010. febr. 10. 00:24
 27/30 anonim ***** válasza:
37%
Ha ez a kérdés nem a másikra reagál csak abból találtad ki, akkor nem jó az írásod: "Én a gyerekemet, de le lettem hurrogva, és állítólag pszichiátriai eset vagyok, mert egy nőnek a párját kell választani. Vélemények?" Hiszed pont te ismételgeted hogy a te kérdésed nem arról szól amiről a másik. Akkor legalább tudd már hogy miről beszélsz.
2010. febr. 10. 01:11
 28/30 anonim ***** válasza:
54%

21:36-os vagyok.

Meg annyit reagalnek h itt tobbfele "esetrol" volt szo.

Termeszetesen ha ez szules kozbe lett volna valoszinu azt kertem volna h a gyerekemet mentsek meg es engem hagyjanak.

Tegnap esete beszelgettunk errol a ferjemmel.O azt mondta h valoszinu engem valasztana es pont azert mert nekunk meg szulethetne gyerekunk.

Viszont ha a ferjem es a fiam

kozott kene valasztani akkor nem tudom.Inkabb haljak meg inkabb en mert egyikuk hianyat sem birnam elviselni.

2010. febr. 10. 16:55
 29/30 anonim ***** válasza:
15%
Én csak annyit tudok, hogy ha a kisfiam életét áldoznám fel és a párommal maradok, a párom SOHA nem bocsájtaná meg ezt nekem és két büdös nagy pofon kíséretében ELHAGYNA örökre...
2010. febr. 10. 17:25
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
A gyermekemet választanám, nem is vitáznék. NO comment.
2010. febr. 11. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!