Ha választanotok kéne, a gyereketek és a párotok között, kit választanátok?
Én a gyerekemet, de le lettem hurrogva, és állítólag pszichiátriai eset vagyok, mert egy nőnek a párját kell választani. Vélemények?
A vita kirobbantó kérdése itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
12:24-essel teljesen egyetertek.
Szerintem meg ha valaki "pszichiatriai esetnek" mondott teged(bar en vegig olvastam es senki sem mondott rad ilyet) az azert lehetett mert tobbszor is kemenyen kijelentetted h "aki a parjat valasztana es nem a gyereket az nem anya".
Na ilyen hulyesegeket azert ne irjal ha lehet.
En oszinten mondom h nem tudom a valaszt: mi harman vagyunk egy csalad a kisfiam a ferjem es en.
Raadasul mindenki mashogy gondolkozik es nem a te dolgod megitelni barkit is.
Legyen mar bennunk empatia es fogadjuk mar el h mas mashogy gondokozik.
Szerintem te ugyanaz vagy, akivel ebből vitám támadt a másik kérdésben. Van egy másik nicked? :))
Jah, akkor századszor is elmondom, hogy a véleményemet fenntartom.
Ha már megvan a gyerek, akkor egyértelmű, hoyg őt. A gyerekemért bárkit megölnék.
Ha szülésnél, én akkor is az ő életét menteném meg.
Ha meg a velemenyedet fentartod akkor meg folosleges volt kerdest kiirni.Mit vartal h mindenki egyetert majd veled?
Ne aggodj,mi a tobbiek a te velemenyedtol fuggetlenul meg jo anyanak fogjuk tartani magunkat.
Szia!
A gyerekemet választanám /komment nélkül.
21:36-os vagyok.
Meg annyit reagalnek h itt tobbfele "esetrol" volt szo.
Termeszetesen ha ez szules kozbe lett volna valoszinu azt kertem volna h a gyerekemet mentsek meg es engem hagyjanak.
Tegnap esete beszelgettunk errol a ferjemmel.O azt mondta h valoszinu engem valasztana es pont azert mert nekunk meg szulethetne gyerekunk.
Viszont ha a ferjem es a fiam
kozott kene valasztani akkor nem tudom.Inkabb haljak meg inkabb en mert egyikuk hianyat sem birnam elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!