Ha választanotok kéne, a gyereketek és a párotok között, kit választanátok?
Én a gyerekemet, de le lettem hurrogva, és állítólag pszichiátriai eset vagyok, mert egy nőnek a párját kell választani. Vélemények?
A vita kirobbantó kérdése itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én mindig arra gondolok ilyenkor, hogy a párom, akit egyébként imádok, nélkülem is megállná a helyét az életben. De a pici gyerek, az rám van utalva az első hónapjaiban, éveiben, ő nem tudna önálló életet élni, míg a párom igen.
Mellesleg mit szóltatok volna, ha annak idején az anyukátok az apukátokat választott volna, és titeket meg bedugott volna egy intézetbe?
ha most valakitől búcsút kéne vennem, akkor az a párom lenne, akármennyire is szeretem. és ezt ő is megértené. és remélem, fordított helyzetben ő is a gyerekünket választaná.
megszületés pillanatában más a történet. ő biztos, hogy engem választana, neki akkor még nem jelent annyira nagy dolgot a gyerek, csak egy mozgó pocak. ha ő lenne nő és terhes, és nekem kéne választanom, én se a gyereket menteném.
ha én vagyok a terhes, és engem kérdeznek meg, hogy engem mentsenek, vagy a gyerekemet, akkor a válasz automatikusan: a gyerekemet. anya vagyok.
10,5 hónapos kislány anyukája
Ez egy eléggé bonyolult kérdés. páran írtátok, hogy párotok több is lehet. Gyereketek nem?
Ez a kérdés arról szólt, hogy a gyerek még nem született meg.
Változatlanul a páromat választanám és dolgoznék vele utána a gyerek dolgon.
Van gyerekem, tudom mit beszélek. Páran nem értelmezitek a kérdést az eredeti formájában.
Amúgy meg mit érdekel téged, ha valaki az mondja pszichiátriai eset vagy? Ne vedd már ennyire komolyan :)
Na most sok variációt olvastam, az eredetit bocsi, de nem.
- életmentés már meglévő gyerek esetén egyértelmű, hogy gyerek
- születésben lévő gyerek esetén szintén egyértelmű, hogy gyerek
A páromat anno megeskettem, ha valami komplikáció lesz (márpedig az én esetemben nagyon nagy volt rá az esély, de hála égnek nem volt) akkor a baba az első. Soha nem tudtam volna megbocsátani neki, hogy hagyja meghalni a babánk.
Nem hiszem, hogy együtt tudtam volna vele maradni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!