Ha választanotok kéne, a gyereketek és a párotok között, kit választanátok?
Én a gyerekemet, de le lettem hurrogva, és állítólag pszichiátriai eset vagyok, mert egy nőnek a párját kell választani. Vélemények?
A vita kirobbantó kérdése itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Anyaként a gyerekem ...a fenti esetben...de ha pasi lennék bztos,hogy a párom.Egy férfi más,ők nem érzik maguknak a gyereket ilyen esetben...érted mire gondolok ugye?
Hál'istennek azonban nő vagyok és tudom milyen anyának lenni,ha karóba húznak tüzes vassal égetnének, lándzsával szúrnák ki a szemem sem érdekelni ha a gyerekem egészséges ^^
Én vagyok az utánad író, és egy szóval nem mondtam, h pszichiátriai eset vagy, olvasd el még egyszer a választ. Rengeteg eset lehet, amikor egy teljesen "ép" nő a gyereket választja teljesen érthető módon, de valahol ezek mégsem "egészséges" szituációk. Pl. külön él az apától, nincs párja, rossz tapasztalat a ffiakkal, nem igazán jó házastársi kapcsolat, stb.
Amúgy ügyes, h ebbe a témába teszed fel a kérdést, itt mindenki a gyerekkel foglalkozik :)
Tényleg nem azt mondtad, hogy pszichiátriai eset vagyok. Helyesbítek, illetve pontosítok:
Idézem:
"Ha pszichológiai könyvekben utánaolvasol, megtudhatod, h az az egészséges, ha az ember a párját választja. Nem kellene leszólni másokat azért, mert nem jó a kapcsolatod a pároddal. Gondolj bele, h a pároddal ideális esetben 50-60 évet töltesz szorosan együtt az életedből, a gyerekeddel meg kb. 20-at, utána már neki is a saját párkapcsolata lesz a fontosabb, te meg egyedül maradsz az elkövetkező 30 évre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!