Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most én vagyok a bolond? Én...

Most én vagyok a bolond? Én látom rosszul?

Figyelt kérdés
Párommal másfél éve együtt vagyunk, és most (másodszor is) terhes lettem tőle. Előzőleg 2 hónapos kapcsolatba nyilván nem tartottam meg a babát, hisz nem volt semmi elképzelésem, működünk-e.. Na most. Mindig azt mondogatja, hogy szeretne még gyereket (van egy a volt feleségével) velem, szeretne velem együtt élni, ennyire meg annyira szeret.... És itt jön a problémám, közölte, hogy ez a baba nem maradhat, mert tabletta mellett sikerült és baja lenne, és egyébként se akarjam ráerőltetni. A helyzetet ugyan kicsit bonyolitja, hogy még csak válófélben vannak, és jó oké, addig ne költözzünk össze. De vetessem el a picit, és legyek még türelmes? Azt mondja, egyedül döntök, akkor nincs esélyünk együtt lenni, de én nem akarok még egyszer átesni egy ab.-on. És egyébként us lehet még gyerekünk, csak várjak.. Bennem van a hiba? Ha szeret engem, ha szeretne babát, akkor mért ne tarthatnám meg? Nekem ettől olyan szaga van az egésznek, hogy nem gondolja komolyan velem jövőt. Mire a pici megszületne bőven elválhatna...

2015. jan. 26. 15:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mióta vannak "válófélben"?
2015. jan. 28. 14:27
 22/29 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy erre tudja a választ:

"Nem tudom vele hogyan, és miért, de itt a 2."

2015. jan. 28. 14:32
 23/29 A kérdező kommentje:
Amennyire tudom, november óta. Addig csak a rossz kapcsolatról volt szó. De lassan már azt is kétségbe vonom, bár hozzá szoktunk menni többnyire...
2015. jan. 28. 14:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Bővebben: neki erről nyilván megvan a véleménye.

Sajnálom a helyzetet (nem miattad, kizárólag a baba és a másik gyerek miatt), de szerintem ezt nem kenheted rá, nagyon is felelős vagy. Nem csak a baba miatt, a helyzet miatt is. Ne menjünk bele ebbe a "hogyan is estem teherbe 2x gyógyszer mellett dologba", nem ez a lényeg. Jelen esetben mindegy, hogy véletlen, vagy szándékos. Te vagy a harmadik, ennyi a lényeg, és ő nem akar veled élni, és gyereket vállalni. A felesége nem volt feleség, mert vele él. Tökmindegy, mit mond.

Legalábbis az alapján, amit ide leírtál.

2015. jan. 28. 14:39
 25/29 A kérdező kommentje:

Egyedülálló nő nem lehet jó anya? Mért kell sajnálni? Anyagilag is, minden tekintetben jól állok (nem gyesre, minimálgyedre leszek jogosult), nem hiszem, hogy az, hogy egyedül leszek (már ha) rosszabbá tenné az kicsim életét, mint egyébként lenne. Sok olyan van, ahol inkább bár ne lenne ott apuka.

Az előző miatt pedig nem kell forgatni bennem a tőrt, fájt az kellőképpen, a vérmes lenéző abortuszellenesek nélkül is. Nekem sem volt kellemes utána hónapokig nyugtatót szednem, nem aludnom, rémeket látnom. Ezért SEM megoldás most az abortusz. Valahol azt az egyet is bánom.

Mindegy. Nem tudom pontosan, hogy ezzel mire akartál kilyukadni, de hogy nem a kérdésre válaszoltál már, az biztos (lehet hogy te is egy megcsalt feleség vagy, ezért vagy velem ilyen lenéző)

2015. jan. 28. 14:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Mellé. Se abortuszellenes, se megcsalt feleség nem vagyok. Attól, hogy nem tetszik az igazság, még létezik. :)

Senki sem forgatta benned a tőrt, csak nincs igazad. Honnan tudná bárki (beleértve téged is) hogy milyen anya leszel, kit érdekel az anyagi és egyéb helyzeted? Nem rólad szól ám minden. A babádat azért sajnálom, mert nem kell az apjának. Te tényleg egy hisztis p. vagy, így már sokkal többet értek az egészből. :)

Ja, és végig a kérdésre és a kommentjeidre válaszoltam, amikben lassan csepegtetted az infókat. Így derült ki sokminden, hogy mégsem úgy van. Meg lehet sértődni, akkor konkrétan válaszolok, ha ez kell.

A kérdés: "Most én vagyok a bolond? Én látom rosszul?"

A válasz: IGEN.

2015. jan. 28. 15:02
 27/29 A kérdező kommentje:

Az anyagi részt azért mondtam, mert egyedül is meg tudok adni mindent a gyerekemnek, ehhez nincs szükségem senkire. És sok estben tényleg jobb, ha apuka nincs ott, sokszor boldogabb, vidámabb a család, a légkör. Bár tény, hogy egy "papa-mama-gyerekek" felállás nekem is sokkal jobban tetszene.

Lehet, hogy bolond vagyok, de inkább csak NAIV, és mégiscsak én látom jól a helyzetet, hogy bizony nem akar tőlem semmit. Azt ugyan nem értem, hogy tudunk nála lenni, ha a felesége nem csak volt, és ott van. Egy nőt és egy gyereket nem olyan könnyű eltüntetni.

De ez már részletkérdés. Az igazság pedig- ha tényleg az-, nem fáj valahogy azon nem kapom fel a vizet, hogy egyszerűen azt mondja valaki, "csak szerető vagyok, és sosem lesz több", akár ott van asszony, akár nincs. Viszont, lehet az is, hogy hisztis vagyok, de még mindig nem értem, a 2 teherbeesést miért kell firtatni. És igen, ezen fent akadok. Főleg, mivel mindenféle kérdés vizsgálat nélkül sztk-ban irta fel a doki a tablettát, holott pár dolog kéne előtte- normál esetben.

2015. jan. 28. 15:20
 28/29 A kérdező kommentje:
És ha egyedül maradok, tőle semmit nem várok.
2015. jan. 28. 15:23
 29/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Szép dolog, h vállalod egyedül is a babát, de gondoltál a későbbiekre? Most elpocsékolsz éveket egy olyan pasira, akinek nem kellesz, csak hiteget, néha dob pár csontot (szeretlek meg hazaviszlek bemutatlak, elválok,stb.), hogy ne balhézz.

Neki ez így tökéletes, h van a szép családja, akivel villog a világ előtt, meg vagy te, akivel jól elszórakozik és tojik bele, h te is szeretnél családod, normális kapcsolatot, az időd meg megy. Most, h terhes lettél (a te dolgod, hogyan, miért), csak annyit értél el, h nevelhetsz egyedül egy gyereket, mert beleköptél a levesébe, hiszen oda az ő jó híre, hogy lesz ő ezek utána mintaaapa, mintaférj, hogy felcsiinált egy csajt? ezért mondta, h egyedül döntesz és utána sincs esélyetek együtt lenni. Ő ebből az egészből nem kér.

Ha megtartod, a saját esélyeidet rontod, h valaha normális pasit találj. Rengeteg kérdés van itt, h kisgyerekes anyának miért nem jut normális pasi, olvasd el a válaszokat, senki sem akarja a másét nevelni. Látod, a szeretőd még a sajátját se. Gyerekkel már csak gyerekes pasik jöhetnek szóba, hátuk mögött az exfeleséggel, gyerekekkel, ide-oda gyerektartás, stb, bonyodalmak.

Ha neked ez járható út, tartsd meg, de tudd,h a megszületik, a psi úgy eltűnik az életedből, még köszönni se fog, mert az ő jó híre...

2015. jan. 29. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!