Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most én vagyok a bolond? Én...

Most én vagyok a bolond? Én látom rosszul?

Figyelt kérdés
Párommal másfél éve együtt vagyunk, és most (másodszor is) terhes lettem tőle. Előzőleg 2 hónapos kapcsolatba nyilván nem tartottam meg a babát, hisz nem volt semmi elképzelésem, működünk-e.. Na most. Mindig azt mondogatja, hogy szeretne még gyereket (van egy a volt feleségével) velem, szeretne velem együtt élni, ennyire meg annyira szeret.... És itt jön a problémám, közölte, hogy ez a baba nem maradhat, mert tabletta mellett sikerült és baja lenne, és egyébként se akarjam ráerőltetni. A helyzetet ugyan kicsit bonyolitja, hogy még csak válófélben vannak, és jó oké, addig ne költözzünk össze. De vetessem el a picit, és legyek még türelmes? Azt mondja, egyedül döntök, akkor nincs esélyünk együtt lenni, de én nem akarok még egyszer átesni egy ab.-on. És egyébként us lehet még gyerekünk, csak várjak.. Bennem van a hiba? Ha szeret engem, ha szeretne babát, akkor mért ne tarthatnám meg? Nekem ettől olyan szaga van az egésznek, hogy nem gondolja komolyan velem jövőt. Mire a pici megszületne bőven elválhatna...

2015. jan. 26. 15:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy nem gondolja komolyan!
2015. jan. 26. 15:57
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez nehéz helyzet. De nekem is az jön le h nem tervez veled hosszú távra. Ne fogja a válásra... Nekem nem lenne szivem elvetetni, főleg ahogy írod 2.ab lenne. de viszont ha megtartod, lelép. Nem tudom mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben, ezt nektek kell átbeszélni.
2015. jan. 26. 15:58
 3/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ne vetesd el,kitudja hogy még egy abortusz után teherbe tudsz e esni még.Az meg hülyeség hogy a fogamzásgátló mellett fogant baba beteg lesz.Valami nem stimmel a pároddal,szerintem ha igazán szeretne akarná ezt a babát.
2015. jan. 26. 15:59
 4/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem gondolja komolyan....

Ha valóban a gyógyszertől fél, hogy baja lehet a babának, akkor menjetek el együtt dokihoz és kérdezzen ő rá.

Ahogy érzed úgy dönts, a gyógyszertől nem lehet baja.

2015. jan. 26. 16:04
 5/29 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ne vetesd el a babát!

Ne kelljen neki is meghalnia a "párod" miatt.

Sztem nem gondolja Veled komolyan a jövőt.

A tablettától nem lesz baja a babának.

2015. jan. 26. 16:05
 6/29 A kérdező kommentje:
Közös nevezőre jutás esélye 0. Lehet bennem is hiba van, vagy 24 évesen túl fiatal vagyok, hogy megértsem őt (ő 10-zel több), de nem látom benne a problémát. Mert ha együtt élünk és tervezzük, az más. De, ha most jött, akkor mi van? Igen, én is jobban örültem volna, ha mondjuk 1 évvel később akar érkezni, amikor nyugi van... De bőven elég volt egyszer, kellőképpen 9sszetörtem akkor is...
2015. jan. 26. 16:14
 7/29 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne költözhetnétek össze ha terhes vagy tőle, veled képzeli el a jövőjét? Mert válófélben van? Az csak papírmunka, ha komolyan gondolja! Két abortusz kb. egy éven belül? Egy ilyen férfi miatt? Miért nem védekeztek normálisan? Egy még lehet véletlen, de kettő már csak emberi hülyeség.
2015. jan. 26. 16:15
 8/29 anonim ***** válasza:
Valami rosszat írtam hogy csak én lettem lepontozva?
2015. jan. 26. 16:16
 9/29 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le.

Az elsőnél akkor kezdtem bogyót szedni- s úgy tűnik nem védett az első naptól, ahogy mndják. Utána felirtak egy másfajtát, ami eddig működött...

2015. jan. 26. 16:21
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem felejtettem el bevenni, nem szedtem más gyógyszert, nem iszom- drogozom, ami csökkentheti a hatékonyságát. Ennyi, nekem a bogyó nem való.
2015. jan. 26. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!