Most én vagyok a bolond? Én látom rosszul?
Ez a szeretők sorsa. Te és a te gyereked sose lesztek igazán fontosak, csak a már saját, meglévő gyereke, aki a házasságban fogant. A tied mehet a levesbe, mert te csak szerető vagy.
Ha van egy kis eszed, kivágod ezt a pasit és soha többet nem kezdesz nős pasival, különben sose lesz normális életed. Életed végéig váratni fog, hiszen neki már nem sürgős, már volt házas, van gyereke is, nem marad le semmiről. Nem szeret igazán, csak hiteget. Ha szeretne, boldog lenne, h gyereke lesz tőled. Kérdező, tedd meg saját magadért, h szakítasz ezzel a pasival!
Ezt értem, meg ennek is indult... És nem is én voltam az első, aki azt mondta "szeretlek". És nekem is volt anno exem mellett szeretőm, de eszembe sem jutott volna, hogy anyáméknak bemutassam. Ezek az apróságok zavarnak össze- Apujának most volt a szülinapja, velem (is) ment felköszönteni. Azt aki csak 1-re kell, nem viszem haza. De az is eszembe jutott, hogy ez a "csel".
Abortusz semmiképp nincs a terveim között, egyszer már belehaltam kicsit.
Tudod, nem él veled. Ez egész biztos nem jó jel. Mi az, hogy válófélben vannak? Beadták a papírokat és megkezdődött a hivatalos eljárás, vagy csak úgy mondja a szokásos szöveget, hogy rossz a kapcsolat, el fognak válni? Közben a feleségével él együtt, de te vagy a szeretője, vagy hogy van ez, hogy nem költöztetek össze?
Én a helyedben (nem vagyok, ez igaz), de megkérdezném tőle, hogy mit akar, de azonnal döntsön. Ha kellek, akkor a gyerekkel, ha nem kellek, akkor menjen a fenébe haza. Utóbbi esetben nem tartanám meg a babát. Fura kicsit kétszer is teherbeesni véletlenül gyógyszer mellett, már ne haragudj meg. Nekem ilyen sose volt, akkor lettem terhes, amikor szerettem volna. A babát nagyon sajnálom egyébként.
Akkor nélküle nem tartod meg a babát??
Egy "szeretlek", meg egy bemutatás hónapokkal el tudja tolni a hisztit. A miért nem vagy még velem hisztit. Ezt hívják altatásnak...
Mármint mit?
Ezek után meg bzzon a halál a férfiakban...
Nyilván direkt nem esnék teherbe, mivel ebből a szempontból ismerem a hozzáállását, h a "bogyó árt és pont". Annak meg semmi értelme, hogy leteszem, és nem szólok, mivel utána hogy magyarázom meg? Butaság. Egyébként sem hiszem, hogy egy gyerekkel meg lehet fogni egy pasit, ha menni akar, még inkább megy. És nem 50 éve vagyunk, hogy terhes lett, akkor egyből el kell venni, bármi.
Nem egy barátnőm van, akinek van gyereke, volt aki direkt esett teherbe, volt aki nem és kevesebb, ahol apuka ott maradt. Hisz mindenki amit gondol, és szeretne, de "titokban szándékosan" soha nem akarnék terhes lenni, és ismerem is a használatát.. Van olyan, akinek valamiért egyszerűen nem használ, ahogy kéne.
Mindegy, a lényeg nem ez. Inkább az hogy egy buta naiv p..a vagyok, és többet ne várjak ettől a pasitól. Szóval jól sejtettem, de jól jött a megerősités. Mert persze kapom tőle, hogy hisztis vagyok, és várjak még és elment az eszem és miért nem bizom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!