Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a bolond vagy anya? Van egy srác tetszünk egymásnak, még csak a randiknál tartunk de anya már mondja hogy olyan csórok, nekem meg ez nagyon rosszul esett hogy miért fontos neki annyira a pénz!
Nagyon rendes srác, dolgozik!
Csak a családja nem valami gazdag de én nem is tudom meg nem is érdekel hogy dolgoznak-e vagy sem!
Kicsit OFF-olok...
Az előző kapcsolatomban borzalmasak voltak a lány szülei. Helyesbítenék, az anyukája. Az apukája meg ráhagyta, szóval ő sem volt sokkal jobb. Bár zavart, de engem ez nem akadályozott meg abban, hogy minél többet a lánnyal legyek... Egy ideig őt sem érdekelte ez túlzottan, de lassan kezdett belefáradni abba, hogy az anyukája egyfolytában "faragja" és hirtelen szakított velem... :(
Gondolom nem volt elég erős, vagy csak én nem kellettem eléggé... Nem tudom.
Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy ha neked tetszik a fiú, akkor ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond. Persze a jó tanácsokat meg lehet hallgatni és meg is kell, de TE dönts és ne hagyd, hogy mások beleszóljanak az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!