Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bolond vagyok, hogy rosszul...

Bolond vagyok, hogy rosszul érzem magam a segítségtől?

Figyelt kérdés

Régóta nincsen állásom, pedig folyamatosan próbálkozok. Most 2 lehetőségem is adódott, viszont egyiket sem én találtam, hanem ismerőseim intézték el nekem. Az egyik ismerősöm kifejezetten távoli, alig váltottam még vele pár szót, csak közös ismerettség miatt történt az egész.

Nagyon hálás vagyok mindkettőjüknek, még akkor is, ha nem sikerül, de közben még is valahogy rosszul érzem magam, hogy segítségre szorultam, és legszívesebben elsírnám magam..normális ez?

2014. júl. 31. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy. Nem, nem normális.
2014. júl. 31. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kellene ezért rosszul érezned magad. A mai világban meg pláne nem...segítség nélkül sokszor nem tud az ember mit kezdeni. Lépj túl a rossz érzésen.
2014. júl. 31. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is rosszul érzem magam ilyenkor, úgy érzem unfair előnyhöz jutottam. Tulajdonképpen ez korrupció.
2014. júl. 31. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ilyen emberek. De a mai világban szinte csak így lehet boldogulni. Ne érezd magad emiatt rosszul, csak ne felejtsd el, hogy ki segített neked (akármilyen módon), amikor bajban voltál. Lehet, hogy később te is tudsz majd segíteni, s akkor meghálálhatod a mostani segítségüket. :)
2014. júl. 31. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Természetesen nem szoktam elfelejteni, ha valaki segít nekem. Sajnos naív módon még annak is segítek, akinek nem kéne...na mindegy, ez már más dolog. Remélem összejön valamelyik állás, mindkettő álomállás lenne, szóval jól beletrafáltak:)

2014. júl. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!