Akinek rosszul megy a sora miért mindig másokat hibáztat érte? (tisztelet a kivételnek)
Általánosítasz kérdező, mert valaki tényleg csak lusta, valakit tényleg külső körülmények akadályoznak, valakinek a neveltetése miatt vannak gátlásai, valaki meg a tanult tehetetlenség állapotában van: [link]
Nem olyan egyszerű kilépni ezekből az állapotokból, mint amilyennek számodra tűnik. Ez pszichológia. Vannak dolgok, amik hátráltatják őket, de ne gondold, hogy te jobb vagy, csak mert neked nincs ilyen problémád. Neked van más.
Vajon miért kell ezt a kérdést hetente feltenni?
Neked tök jó, örülünk neki. Másnak nem olyan jó, amit szerinted magának köszönhet. Pont. De ezt minden héten feltenni és ezt a kérdést feszegetni teljesen értelmetlennek tartom.
Mert ez Magyarország sajnos. :O
Tenni kell a dolgokért ha kell akkor teperjen ennyi,nekem volt,hogy sulis beadandót írtam egész este nuku alvás,másnap így mentem dolgozni,semmi alvással 5 red bullal és végig teljesítettem a napot,ennyi.
Célod legyen teperj érte de mint egy állat,hajts hajts ennyi a titka.
Szerinted mit kellene vagy mit tehetne az olyan ember, aki már nem fiatal, és kirúgják az állásából? 50 felett már nehezen veszik fel bárhova is. Tanulni pedig mit kellene tanulnia?
Vagy mit tegyen egy ápolónő, egy tűzoltó, egy vasutas, vagy kereskedő hogy jobb legyen neki?
Vagy mit kellene tennie a postásnéninknek, aki már 50 éves. Egész életében a Postán dolgozott, most kézbesítőként havi 70-80.000.- Ft nettót kap?
Ezek az emberek hova teperjenek?
Vagy az a szakmunkás, aki napi 10-12 órát dolgozik minimálbérért, de a vállalkozó csak 4 órára jelenti be, és sokszor még a bérét sem fizeti ki neki?
Felénk ez nem újdonság. Pedig nem Szabolcsban lakok, hanem az Alföldön.
A jelenlegi helyzetért a rendszer a hibás. Nem a jómódúakat kellene támogatni, munkahelyeket kellene teremteni normális gazdaságpolitikával.
Ilyen kérdést csak az tesz fel, aki az élet naposabb oldalán él, és fogalma sincs arról, hogy az országban milyen állapotok uralkodnak.
Nyujtson mindenki pluszt munkahelyén ennyi.
Pl én ellátok több pozíciót is mostani helyemen meg is fizetnek de néha belegebbed a melóba és suli mellett tolom tehát ennyi,teperni kell,hajtani keresni a jót,akárki megteheti ha postás menjen el tanulni keresse a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!