Lehet egészséges egy olyan terhesség, mely szülés után 2 héttel fogan?
Urolsó, hát tényleg elég nagy butaság, amit írtál...még hogy legtermékenyebb...hogy? mikor nincs is peteérés, sebes a méh, nincs méhnyálhahártya, amiben megtapadhat a megtermékenyített petesejt. Ha meg is tapadna, nem működik a hormonrendszer, ami fenntartaná a terhességet.
Máskor inkább szopogass el egy nyalókát mielőtt hozzászólást írsz. :/
Jobb lett volna, ha elszívsz egy cig
Komolyan nem értem!?Emberek vagyunk,nem állatok!Hogy nem lehet kibírni hat hétig szülés után!
Hiszen két hétig még szinte biztos,hogy vérzik is.A c-kről hallottam,hogy azok már ahogy hazamennek már az asszonynak esik az ember,de fehéreknél ez meglepő.
A szervezetnek idő kell,amíg regenerálódik.Ha császár,akkor ki van vágva a méh,ha természetes,akkor meg a hüvely is sérül,varrás is van belül is sokszor.hogy nem lehet kivárni,amíg begyógyul?
szerintem nem egészséges
A kérdező eltűnt.. Pedig igazán válaszolhatott volna :D
Nem baj, megint belefutottam egy idétlen kérdésbe.. :D
Amúgy én sem tudom, miért nem lehet kibírni... De itt is olvastam már olyanokat, hogy szülés után 2 héttel már nem bírtak magukkal többen, így csinálták tovább. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!