Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet egészséges egy olyan...

Lehet egészséges egy olyan terhesség, mely szülés után 2 héttel fogan?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Orvosilag nem alátámasztott a válaszom, de nagymamámmal sokat beszélgettünk erről a témáról, amíg élt, mert nagyon érdekelt, hogy ment ez régen, amikor még nem jártak orvoshoz, és a bábát hívták, ha jött a baba. Szóval nagyanyám szerint a közvetlen szülés utáni hetekben a legtermékenyebb egy nő. Náluk a faluban több esetben is előfordult, hogy a szülés után pontosan 9 hónappal született a 2. gyerek. Szégyennek számított akkoriban az ilyesmi, mert a pár nem várta ki a gyermekágyas időszakot, de egészségi problémája nem lett belőle senkinek.
2015. jan. 26. 10:28
 12/16 anonim ***** válasza:
14%

Urolsó, hát tényleg elég nagy butaság, amit írtál...még hogy legtermékenyebb...hogy? mikor nincs is peteérés, sebes a méh, nincs méhnyálhahártya, amiben megtapadhat a megtermékenyített petesejt. Ha meg is tapadna, nem működik a hormonrendszer, ami fenntartaná a terhességet.

Máskor inkább szopogass el egy nyalókát mielőtt hozzászólást írsz. :/

Jobb lett volna, ha elszívsz egy cig

2015. jan. 26. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Köszi a javaslatot 12-es, de nem dohányzom. :) Amúgy nem értem mit vagy így kiakadva, mert írtam hogy én csak ezt hallottam, régen az öregek így hitték egyes vidékeken. Attól, hogy orvosilag nincs sok esélye a dolognak, ahogy ki is fejtetted, még előfordul a gyakorlatban. Magyarázatot nem tudok rá, hogyan lehetséges, de attól az, nem robotok vagyunk, hanem emberek.
2015. jan. 26. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Komolyan nem értem!?Emberek vagyunk,nem állatok!Hogy nem lehet kibírni hat hétig szülés után!

Hiszen két hétig még szinte biztos,hogy vérzik is.A c-kről hallottam,hogy azok már ahogy hazamennek már az asszonynak esik az ember,de fehéreknél ez meglepő.

A szervezetnek idő kell,amíg regenerálódik.Ha császár,akkor ki van vágva a méh,ha természetes,akkor meg a hüvely is sérül,varrás is van belül is sokszor.hogy nem lehet kivárni,amíg begyógyul?

szerintem nem egészséges

2015. jan. 26. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te ki vagy a sztoriban?
2015. jan. 26. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező eltűnt.. Pedig igazán válaszolhatott volna :D

Nem baj, megint belefutottam egy idétlen kérdésbe.. :D

Amúgy én sem tudom, miért nem lehet kibírni... De itt is olvastam már olyanokat, hogy szülés után 2 héttel már nem bírtak magukkal többen, így csinálták tovább. :O

2015. jan. 27. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!