Van közöttetek valaki, aki a terhesség legelején elvetélt és utána egészséges babát hozott a világra?
Én december 31.kén voltam 4+6 napos, amikor elkezdtem vérezni és elvetéltem. Rá 2 napra már szinte teljesen kirütült a HCG a szervezetemből.
Van abban valami különbség, hogy ilyen korán és nem később következett be a legrosszabb? Mindenhol 6,7,8 hetes vetélésről ovasok, de ilyen korairól nem igazán.
Szerintetek van esélyem, hogy a következő terhességem probléma mentes legyen. 1. baba lenne és annyira félek, hogy valami baj van velem és újra megismétlődik :( Jól esne egy kis biztatás.
Nekem a két gyerkőc közt volt egy vetélésem, de őszintén szólva, nem tudom mennyi idős. Hajtás volt a munkahelyemen és a menzesz volt az utolsó. Mikor észbe kaptam még aznap csináltam egy tesztet.
Két nap múlva mentem dokihoz és aznap reggel vértócsában ébredtem.
Futottam a dokihoz, de már nem talált semmit, pedig a teszt nála is pozitív lett.
nekem volt 10 év alatt 7 vetélésem (egészségesek vagyunk. okokat nem tudni.) 5,6,7,11 hetesen.
tavaly márciusban viszont szültem, teljesen egészséges kisfiút.A terhességem probléma mentes volt leszámítva a rosszulléteket. meg annyi h. nem tudtam tágulni ezért sürgősségi császárom volt de ennyi!
Sok sikert neked!
Szia!
Nekem 12 hetes korban,volt egy vetélésem :(
Azóta megszületett a második babám, aki már 6 hónapos , egészséges és életvidám kislány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!